KIZILCAHAMAM?DA DÜNYA ŞAMPİYONU GÜREŞÇİYE ,MUHTEŞEM KARŞILAMA.

İran?da yapılan İşitme Engelliler Grekoromen Yıldızlar Dünya Şampiyonasında 58 kilogramda şampiyon ve serbest stilde ikinci olan Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı Sporcusu İsmail Hakkı Bostancı düzenlenen Muhteşem bir törenle karşılandı.

11.05.2016 08:50:47 0
KIZILCAHAMAM?DA   DÜNYA ŞAMPİYONU  GÜREŞÇİYE  ,MUHTEŞEM KARŞILAMA.

İran’da yapılan İşitme Engelliler Grekoromen Yıldızlar Dünya Şampiyonasında 58 kilogramda şampiyon ve serbest stilde ikinci olan Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı Sporcusu İsmail Hakkı Bostancı düzenlenen  Muhteşem bir törenle karşılandı.

İlk olarak Kargasekmez Mevkii'nde Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Şengül, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin ve çok sayıda vatandaşımız tarafından karşılanan sporcumuz konvoy eşliğinde şehir merkezine geldi. Yoğun katılım ile gerçekleşen konvoyun ardından tören için Cumhuriyet Meydanı'na geçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının  okunmasının ardından Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı konuşmada; Amatör spor faaliyetlerinin hemen hemen hepsinde ve güreşte ilçemizi temsil eden takımlarımızın her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Yaşattığı dünya şampiyonluğu için İsmail Hakkı Bostancı'ya, güreş hocaları  Mehmet Çetin, Halil Yılmaz, Hüseyin Koçak ve Raif Mamuş'a, kulüp yöneticileri ve özellikle güreşe yoğun mesai harcayan Yusuf Bayrakçı'ya, sporcunun   ailesine, öğretmenlerine,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin'e teşekkür eden başkanı Muhittin Güney  verdikleri desteğin şampiyonluklar, kupa ve madalyalarla geri dönmüş olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Güney ayrıca şampiyon güreşçimizin 18 yaşını doldurması ile birlikte belediyede çalışmaya başlayacağını da söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21