KIZILTEPE BELEDİYESİ ŞEHİR GENELİNDE BÜYÜK TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTI

Kızıltepe Halkının şikâyet ve önerilerini dikkate alan Kızıltepe Belediyesi büyük çapta temizlik kampanyası başlattı.

Mardin 4.05.2024 11:25:00 0
KIZILTEPE BELEDİYESİ ŞEHİR GENELİNDE BÜYÜK TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTI

Kızıltepe Halkının şikâyet ve önerilerini dikkate alan Kızıltepe Belediyesi büyük çapta temizlik kampanyası başlattı.

 

Temizlik personellerinin azlığından ve daha önce İŞKUR üzerinden görevlendirilen temizlik personellerinin şehir temizliği görevinden çekilmesi ile Kızıltepe şehri temizlik konusunda büyük sıkıntı yaşadı. Bunun üzerine Belediyedeki farklı birimlerde çalışan personellerin temizlik birimine destek vermesiyle beraber temizlik konusunda var olan sıkıntı giderilmeye çalışılıyor. Temizlik kampanyasında Kızıltepe Belediye Eş Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve çalışanlarının katılımıyla çalışmalar titizlikle yürütüldü.

 

Kampanyaya halk, esnaf, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri destek verdi. Kampanya boyunca esnaflara ve mahalle sakinlerine çöplerini koyabilecekleri küçük çöp kutuları ve temizlik poşetleri dağıtılacaktır.  Kampanyaya halkın büyük destek verdiği görüldü.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışıp ortak temizlik kampanyasını sürdüreceklerine değinen Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları yaptığı açıklamada şunlara değindi: “ Kampanyamız bir gün ile sınırlı değil bu konuda halkımızın da daha duyarlı olmalarını temenni ediyoruz. Çok yakında temizlik konusunda sistemi oturtturmak için temizlik destek ve şikâyet hattı kuracağız. Bugün Cumhuriyet Meydanında başlattığımız kampanyamızda bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04