Menü Türkiye'nin Yeni Haber Sitesi
Tarih: 14.03.2026 12:55
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI'NDAN  ''MARDİN VEFA İFTARI''PROGRAMI

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI'NDAN ''MARDİN VEFA İFTARI''PROGRAMI

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Mardin il Başkanlığı Mardin Vefa iftarı Programına Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz  katıldı.

 

Programda konuşan Bakan Işıkhan, "Mardin teşkilatımızın bu diri ruhu, bizlerin çalışma azmini her zaman tazelemektedir. AK Parti hareketi, bir vefa hareketidir. Bu milletin özlemi, bu toprağın duasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ellerinde bu milleti millet yapan ve dili, dini, ırkı ne olursa olsun herkesi kucaklayan bu harçla hamuru yoğurulmuştur" dedi.

 

Işıkhan, Türkiye'nin artık sadece kendi sınırlarını koruyan bir ülke olmadığını, dünyada adaletin sesi, bölgesinde ise oyun kurucu lider bir ülke olduğuna dikkati çekerek, "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyoner liderliğiyle, Türkiye artık masada ve sahada da çok önemli bir güç haline geldi. Kurulan kirli tezgâhları bozan, mazlumun elinden tutan ve 'Dünya beşten büyüktür' diyerek, küresel adaletsizliğe meydan okuyan bir irademiz var. Bu irade, milletinden aldığı güçle Türkiye'yi devler ligine taşımıştır. Şimdi önümüzde  daha büyük bir hedef var; o da Türkiye Yüzyılı hedefi. Biz bu vizyonu, Mardin'in çok kültürlü mirasıyla, hoşgörüsüyle ve çalışan insanıyla birlikte inşa edeceğiz. Mardin, dillerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, tarihsel derinliğiyle dünyaya örnek olmuş bir şehirdir. Mardin'in potansiyelini, teşkilatımızın bu enerjisiyle birleştirerek şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz; Mardin'in her bir ferdinin, her gencinin ve her emekçisinin bu büyük vizyondan payını almasıdır" değerlendirmelerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —