Tarih: 31.10.2013 13:37

MARDİN`DE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Mardin il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çalıştay Eylem Planı Oluşturuldu.

‘Mardin’de Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri’ konulu daha önce yapılan çalıştayın sonuçlarının eylem planına dönüştürülmesi için akademisyenler, il eğitim denetmenleri, il milli eğitim şube müdürleri, İlçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi ekip üyeleri bir araya geldi. Mardin`de Eğitim seviyesinin yükseltilmesi için Daha önce düzenlenen Eğitim Çalıştayı Eylem planı oluşturularak,Mardin ve ilçelerinde Eğitim Seviyesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan YILMAZ, çalıştay sonuçlarının eylem planına dönüştürülmesinde moderatörlüğü üstlenerek çalışmaların sağlıklı bir rehberlik etti. “Mardin’de Eğitim Sorunları Ve Çözüm Önerileri konulu çalıştayının eylem planı için bir araya gelen akademisyenler ve öğretmenlerce hafta sonu iki günlük yoğun bir mesai sonucunda eylem planı oluşturuldu.

Çalıştay 5-6 Eylül 2013 tarihlerinde Erdoba Elegance Hotel’de eğitimde başarıyı arttırmak için akademisyenler, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin geniş katılımıyla üç ayrı başlıkta sorunlar masaya yatırılarak yapılmıştı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —