Mardinli Ünlü Sanatçı Murat Kurşun Midyat Belediyesi Minik Kalpler Kreşi tarafından organize edilen ağaç dikim etkinliğe katıldı.
Fidan Dikim etkinliğine Midyat ilçe Kaymakamı Mehmet Kaya, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ve Mardinli Ünlü Sanatçı, Murat Kurşun ile birlikte, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Jandarma Binbaşı Yakup Karakaya Mesire Alanı'nda bulunan Midyat Belediyesi Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım evi Hatıra Bahçesinde Midyat Belediyesi Minik Kalpler Kreşi tarafından organize edilen ağaç dikim etkinliğe katıldı.
Ağaç dikme Töreninde açıklama yapan Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya , doğanın korunması ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmanın önemine vurgu yaparak, "Her dikilen fidan, geleceğe bırakılan bir mirastır. Çevreye duyarlı minklerin bu tür etkinliklerde yer alması bizleri gururlandırıyor" dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT