Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) yönetimi, dış paydaşları arasında yer alan yerel ve ulusal basın ajansları ile medya kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.
MAÜ Gurme Restoran'da kahvaltı eşliğinde düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz Demirhan, Prof. Dr. Reşit Yıldız ve Prof. Dr. Yusuf Doğan ile Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü çalışanları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Toplantıda, üniversitenin yürüttüğü çalışmalar ve gelişim raporları paylaşılırken, geleceğe yönelik gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgilendirilmeler yapıldı. Özellikle öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel anlamda daha nitelikli bir üniversite hayatı yaşayabilmeleri için yapılabilecek çalışmalar dile getirildi.
Basın temsilcileri, üniversitenin hem bölgesel hem de ulusal ölçekteki gelişimine katkı sunacak fikirlerini paylaşarak, MAÜ'nün iletişim ve görünürlüğüne dair önerilerini aktardı.
Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, toplantının açılışında yaptığı konuşmada basının, üniversitenin kamuoyu ile sağlıklı bir iletişim kurmasında önemli bir paydaş olduğuna dikkat çekerek, "Üniversitemizin gelişim sürecinde basın mensuplarının desteği ve geri bildirimleri bizim için son derece kıymetlidir" dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN