Tarih: 23.10.2025 13:58

MODA DÜNYASININ YENİ MARKASI SUCCESSO DEFİLESİ BÜYÜLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Fashion Week kapsamında  Heybeli Otel'de yapılan Successo defilesi  izleyenleri büyüledi. Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl'ın yaptığı defile   Bursa Fashion Week'in kapanış defilesiydi.

Yepyeni ve çok dinamik bir marka olan Successo, koleksiyonunda da güçlü çizgileri renklerle masalsı bir şekilde bütünleştirmiş.Canlı renklerden oluşan koleksiyon her yaşta kadın düşünülerek hazırlanmış.

SUCCESSO İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ.

Ünlü moda tasarımcısı Emrullah Köroğlu, medya ve marka yönetimi alanındaki deneyimli isim Mehmet Yıldırım ile güçlerini birleştirerek moda dünyasında yepyeni bir markaya imza atıyor. Sanatla stratejiyi buluşturan bu ortaklık, özgün tasarımlar ile dijital çağın pazarlama gücünü bir araya getirerek sektöre farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.Successo markası güçlü koleksiyonu ile sektöre hızlı bir giriş yaptı.

TAÇLI GÜZELLER PODYUMA ÇIKTI.

Defilede Melissa Aslan, Aslı Başak Hanoğlu, Başak Al, Aybike Hindistan,Cansu Yazgı, Gülben Güven, Buse Ilgaz, Nur Sarı,Cennet Külekçi  gibi  15 taçlı güzel  podyuma çıktı.

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —