Tarih: 05.06.2013 14:00

USTAD Yönetimine Yeni Katılımlar

Facebook Twitter Linked-in

Mardin merkezli düşünce kuruluşu USTAD yönetim kurulu yeni üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

Bir önceki dönem icraatlarını slayt gösterisi ile üyelere anlatan USTAD Başkanı Ahmet Akgül, kuruluş sürecinde yaptıkları 50 civarındaki etkinliğin hem USTAD açısından, hem de Mardin ilinin tanıtımı açısından etkili olduğunu söyledi.

Şu ana kadar yapılanlar bir başlangıçtı, esas şimdi başlıyoruz şeklinde konuşan Akgül, önümüzdeki dönemde sivil inisiyatif çalışmalarını ve beyin fırtınalarını sürdürmekle birlikte, Ortadoğu ve bölgesel çalışmalar ile USTAD akademi, staj ve kamuoyu yoklamaları çalışmalarına da ağırlık vereceklerini ifade etti.

USTAD’ın yönetim kurulundan Mehmet Nezir Güneş, Osman Yıldız, Veysi Demir ve Tekin Oruç’un yanısıra gelecek dönemde yapacağı çalışmalarda etkin bir şekilde yer alacak yeni üyeler Doç. Dr. İbrahim Özcoşar, Av. Olcay Sekizkardeş, Bayram Ergüven, Av. İrfan Ceylan, eğitimci Erdal Öztürk, Abdurrahman Ceylan ve Ömer Öncel’in katıldığı toplantıda Diyarbakır adına Ahmet Ay, Şanlıurfa adına Muhammet İkbal Saylık’ın yeni yönetimde yer aldığı ve yapılacak çalışmalarda grev ve sorumluluklar belirlenerek yeni dönemde daha aktif ve profesyonel çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —