VAN'DA REKOR KIRILACAK'

Van Gölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) ve Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ‘nin ana sponsorluğunu üstlendiği ‘DÜNYANIN EN KALABALIK VAN KAHVALTISI' GUINNESS rekoru kırmaya hazırlanıyor

Türk Dünyasından Haberler 23.05.2014 18:41:58 0
 VAN

Van Gölü Elektrik Perakende Satış A.Ş.  (VEPSAŞ)  ve Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ‘nin ana sponsorluğunu üstlendiği  ‘DÜNYANIN EN KALABALIK VAN KAHVALTISI’  GUINNESS rekoru kırmaya hazırlanıyor.

 TÜRKERLER HOLDİNG’in özelleştirilerek devraldığı VEDAŞ ve VEPSAŞ ana sponsorluğunda yapılacak  olan Van Valiliği, Van Ticaret ve Sanayi Odası,Van Büyükşehir Belediyesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla düzenlenecek olan “En Kalabalık Van Kahvaltısı’ , Van’da 1 Haziran’da 30 bin kişinin katılımıyla gerçekleşecek.  Daha önce Florida’da 19 bin 841 kişinin aynı anda kahvaltı yapmasıyla gerçekleşen bu rekor “organik kahvaltı” konseptiyle ve çevreye zarar vermemesi  açısından farklı bir nitelik taşıyor.

 Van’da düzenlenecek olan ve GUINNESS REKORU  kıracak olan en kalabalık kahvaltı, Van kahvaltısının tanıtımının yapılmasının yanı sıra Türk kültüründe kahvaltının önemini de Dünya’ya göstermiş olacak. Dünya’nın en kalabalık kahvaltısı için Van halkından yoğun katılım beklenen organizasyonun  5 Mayıs’ta İstanbul’da ulusal lansmanı yapıldı.  Dünyanın en kalabalık kahvaltısı rekoru kırmaya hazırlanan organizasyonda kahvaltıda 22 çeşit kahvaltılığın  yanı sıra Van’ın yöresel değerlerinin de tanıtılması amaçlanıyor.

 Van Kalesi yanında yer alan Atatürk Kültür Parkı’nda gerçekleşecek ve Amerika Başkanı Obama, Almanya Başbakanı Merkel gibi siyasetçilerin sembolik olarak davet edildiği organizasyona ulusal ve dünya basınından da  yoğun ilgi bekleniyor.

      Sponsorluk Sözleşmesi için düzenlenen Protokol Töreninde konuşan Vangölü EPSAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, Vangölü EDAŞ ve Vangölü EPSAŞ olarak böyle büyük ve önemli bir organizasyonun sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Şirket olarak enerji sektöründe en önemli aktörlerden biriyiz. Van için, bölgemiz için ülkemiz için bu kadar önemli bir organizasyonun ilimizde olması bizleri çok heyecanlandırıyor. Şirket olarak enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biriyiz. Misyonumuz, Başarının dürüstlük, vizyonerlik, kararlılık, çalışkanlık ve cesur olmakla yakalayacağı inancıyla, Elektrik Dağıtım Sisteminde, bölgemizde sağlayacak olduğumuz kesintisiz ve kaliteli hizmeti ile bölgemize katacağımız değeri sürekli arttırmak ve sektöründe tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek, ana ilkemiz olan kaliteli hizmet anlayışımızı, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Bu vizyon ve misyondan hareketle Guiness Rekorlar Kitabına girerek Van’ımızı ve Van’ın kahvaltısını tüm dünyaya tanıtmak amacı ile hazırlanan bu büyük organizasyona ana sponsor olarak katılmaktan onur ve gurur duyarız. Bugünden sonra da Güzel Van’ımızın olduğu gibi diğer lisans bölgemizdeki illerimizin de gelişmesine ve tanıtımına katkıda bulunacak bu tip etkinliklerde yer alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Organizasyonumuzun başarı ile sonuçlanmasını, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 

 

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor