Tarih: 29.07.2013 17:16

``MARDİN OKUYOR``KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

``Mardin okuyor`` kampanyasına bir destek te Konya`dan Geldi.Konya Selçuklu Belediyesinden Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne Anlamlı Destek.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan`` Mardin Okuyor ``kampanyasına Konya Selçuklu Belediyesi 30.000 kitap göndererek katkıda bulundu. Haziran ayında Mardin`i ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı  Uğur İbrahim ALTAY Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU’ndan kampanya hakkında bilgi almış ve böyle anlamlı ve büyük bir kampanyaya destek olmaktan dolayı son derece mutlu olacaklarını ifade ederek kampanyaya destek vaadinde bulunmuştu.Konya Selçuklu Belediyesi tarafından gönderilen Bir kamyon kitap 25.07.2013 tarihinde Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştı.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU, “Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu kitaplar Mardin İlinde İlkokul ve ortaokullarda okuyan öğrencilere dağıtılacak ve dağıtılan bu kitapların öğrencilerimize iyi bir ufuk açarak okuma alışkanlığı kazandırmada önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Mardin Okuyor kampanyasına katkılarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —