10.YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINA ``MAZRUNA ÜZÜM``DAMGASINI VURDU

Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl onuncusu 23-27 Ekim tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi?nde düzenlenen ?YÖREX?Yöresel Ürünler Fuarı?nda Ömerli Belediyesi standına yoğun ilgi... Ömerli Belediyesi standında tanıtımı yapılan yöresel Mardin ürü

24.10.2019 08:56:05 0
10.YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINA ``MAZRUNA ÜZÜM``DAMGASINI VURDU

Antalya Ticaret Borsası tarafından  bu yıl onuncusu 23-27 Ekim tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen “YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı”nda Ömerli Belediyesi standına yoğun ilgi... Ömerli Belediyesi standında tanıtımı yapılan yöresel Mardin ürünlerinden olan ''Mazruna Üzümü'' fuara damga vurdu.

 

 

Dün açılan 10.“YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı”nda Ömerli Belediyesi standına ilgi yoğun oldu.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun  ziyaret ettiği Ömerli Belediyesi Standında kendisine ikram edilen Mardin'in ünlü yöresel ürünlerinden''Mazruna Üzümü''ne hayran kaldı.Mazruna Üzümü ile Mardin'in Cevizli Sucuğu(UKUDE)ikram edilen Hisarcıklıoğlu Üzüm ve Cevizli sucuk'a hayran kaldı.

 

Ömerli Belediyesi  standını ziyareti sırasında .Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu DİKA Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Mardin Kültür veTurizm İl Müdürü Alaattin Aydın karşıladı.

 

10.“YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı”na katılan Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ Artuklu Haber'e fuar ile ilgili olarak şunları söyledi;''Antalya'da düzenlenen 10. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına Ömerli Belediyesi olarak katılım sağladık. İlçemizin tanıtımı için önemli bir katkı sağlayacak olan YÖREX Fuarında yöresel ürünlerimizi ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına tanıtmış olduk.Her şey daha güzel bir Ömerli için...

 

Fuara katılım imkanı sağlayan ve bize destek veren Başta Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman ve Dicle Kalkınma Ajansı Sekreteri Sayın Yılmaz Altındağ'a ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29