15 Temmuz Gazisi hayatını kurtaran kahramanını arıyor!

Başarılı ve deneyimli sunucu Pelin Çift?in, yepyeni ve farklı bir programla TRT1 ekranlarında yer aldığı ?Hakkını Helal Et? Programına katılan Gazi Musa Akkoç 15 Temmuz Günü o dehşet verici ortamda yüzünden vurulmuştu. Bir şey göremiyordu. Hayatını kurta

Gündem 19.10.2017 18:36:36 0
15 Temmuz Gazisi hayatını kurtaran kahramanını arıyor!

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift, sunuculuğunu üstlendiği ‘’Hakkını Helal Et’’ programı ile TRT1 gündüz kuşağında, hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeleri ekrana taşıyor.

 

16 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programda, bir başarı hikayesinin arkasındaki görünmeyen kahramanlar, bir an bile tereddüt etmeden tehlikeyi göze alıp hayat kurtaranlar, tanımadığı insanlara yardımını esirgemeyen güzel yürekli insanların hikayeleri yer buluyor.

 

Deneyimli sunucu Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere fırsat veriyor.

 

15 Temmuz Gazisi Musa Akkoç’un inanılmaz hikayesi!

15 Temmuz 2016 darbe kalkışması halkın destansı iradesi ile aşılmıştı. İşte onlardan birisi de o gece hiç düşünmeden vatanı için sokağa fırlayan Musa Akkoç’tu. Geçtiğimiz gün Hakkını Helal Et’de Pelin Çift’in konuğu Gazi Musa Akkoç oldu. Akkoç o gece yaşadıklarını paylaşırken sanki tekrar yaşadı, yaşattı. Darbe gecesi kendisini sokağa atan Akkoç’un Ankara’da direk gittiği yer işgal edilen Genel Kurmay Başkanlığı oldu. Oradaki diğer vatanını savunanlarla birlikte darbecilere karşı gelen Akkoç suratından vurularak yaralandı. İşte Akkoç bu dehşet verici olayı “Hakkını Helal Et” programında anlatırken başta stüdyodaki konuklar olmak üzere ekran başındakilere de o günü yaşattı.

 

Hayatını Kurtaran kahramanını arıyor!

Gazi Musa Akkoç o dehşet verici ortamda yüzünden vurulmuştu. Bir şey göremiyordu. Hayatını kurtaran bir ses ve onun sahibi oldu. İşte Akkoç o sesin sahibi kahramanını “Hakkını Helal Et” programı vasıtasıyla aradı.

 

Yapımcılığını “Dış Yapım Film” in üstlendiği, Pelin Çift’in sunumuyla “Hakkını Helal Et” canlı yayınla hafta içi her gün TRT1 ekranlarında.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07