2020 KPSS Matematik Kitap Önerileri

Kamuda çalışacak kişilerin belirlenmesi için yapılan KPSS?ye her geçen gün daha çok kişi katılıyor. Gittikçe daha zorlu bir hale gelen bu sınava hazırlanmak için de herkes iyi bir kaynak kitap arayışı içerisine giriyor.

Tanıtım Yazısı 25.11.2019 15:33:12 0
2020 KPSS Matematik Kitap Önerileri

2020 KPSS Matematik Kitap Önerileri

Kamuda çalışacak kişilerin belirlenmesi için yapılan KPSS’ye her geçen gün daha çok kişi katılıyor. Gittikçe daha zorlu bir hale gelen bu sınava hazırlanmak için de herkes iyi bir kaynak kitap arayışı içerisine giriyor.

ÖSYM’nin sınav takvimini açıklamasıyla da çalışmalar iyice hızlanmaya başladı. Hem katılımcının arttığı hem de zorlaşan sorularla çalışmaya ara vermeden, doğru kaynak kitaplar ile devam edilmesi gerekiyor. Planlı ve programlı çalışmak kadar doğru kitap seçimi de sınavdaki başarıyı etkileyen bir unsurdur. Bu açıdan KPSS hazırlık veya program yapma konusunda sorun yaşıyorsanız da, “KPSS için Ders Programı Nasıl Oluşturulmalı konulu yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Doğru kaynak kitaplar sizi sınava iyi bir şekilde hazırlarken, çıkabilecek olası soruları da karşınıza getirecek, daha nokta atışı çalışmanızı sağlayacaktır. Kaynak kitap seçiminde yayınevi seçimi de çok önemlidir. Çünkü hem genel sınav sistemine hem de KPSS’ye uygun anlatım, soru tekniğine göre kitaplar hazırlanması gerekir.

KPSS kitapları konulara ve kategorilere göre de bölünmüştür. Kitaplarda konu anlatımlı kitaplardan soru bankalarına, deneme sınavlarından çıkmış sorulara, cep kitaplarından yaprak testlere kadar sınava kolay ve hızlı hazırlanmak için birçok kaynak kitap bulunabilir. Sayısal temelinizi kuvvetlendirmek açısından 2020 KPSS matematik kitap önerileri ile size yardımcı olmak istiyoruz.

En İyi 2020 KPSS Matematik Kitap Önerileri

Konu anlatımından soru bankalarına kadar seçilecek kitaplarda sınav sistemine uygun ve bu konuda deneyimli yayınevlerinden seçilmelidir. Bu konuda Yargı Yayınevi, Benim Hocam Yayınları, Murat Yayınları, Pegem Akademi, Limit Yayınları, Karakök Yayınları ve Lider Yayınları sınavlar konusunda başarılı yayınevinden bazılarıdır. 2020 KPSS matematik hazırlık konusunda da herkesin tercih ettiği bazı kitaplar vardır. Biz de, size 2020 KPSS’ye hazırlanırken sizi sınava en iyi hazırlayacak en iyi 2020 KPSS matematik kitap önerileri hakkında bilgi vermek istiyoruz;

2020 KPSS Matematik Videolu Ders Notları Kitabı (Benim Hocam Yayınları)

KPSS’ye hazırlanırken konu anlatımları en az soru çözümleri kadar önemlidir. Özellikle sayısal konularda konuyu anlamadan soruyu mantıkla çözmek zor olduğundan, anlatımlı kitapları tercih etmek lazımdır. Sadece okumanın yeterli olmadığı durumda da videolu anlatım size yardımcı olacaktır. Videolu ders notları ile anlamanız daha kolaylaşacak, soruları daha kolay çözebileceksiniz.

2020 KPSS Matematik İçin Çek Kopart Yaprak testler Kitabı (Yediiklim Yayınları)

Konu anlatımlarını pekiştirmek için en iyi yöntem test çözmektir. Özellikle yanınızda taşıyabileceğiniz testler açısından çek kopart tarzı kitaplar iyi bir çözüm olacaktır. Yediiklim Yayınları tarafından basılan bu kitaptaki testler konuları anlamanıza daha fazla yardımcı olacaktır.

2020 KPSS Matematik Tamamıyla Çözülmüş 20 Deneme Kitabı (Yediiklim Yayınları)

Deneme sınavları kendinizi denemek açısından iyi biraz kaynaktır. KPSS gibi zorlu bir sınava sizi kazırlarken, sınav sistematiği hakkında da bilgi verir. Özellikle çıkmış sorulara benzer sorulara göre hazırlanmış deneme kitapları başarınızı pekiştirir. Yediiklim Yayınları da KPS sınav mantığında hazırladığı bu kitap ile size iyi bir kaynak olacaktır.

2020 KPSS Matematik Konularına Uygun Düzenlenmiş Tamamıyla Çözümlü Çıkmış Sorular Kitabı (Yargı Yayınları)

Çıkmış soruları çözmek sizi sınavda sorulacak soru tiplerine hazırlayacaktır. Bu açıdan yargı Yayınlarının bu kitabı çıkmış soruları ve bunların çözümlerinin göstererek sorularda anlamadığınız kısımlara ışık utacak iyi bir kaynak kitaptır.

KPSS (ALES, DGS, TYT Dâhil) İçin Sıfır Matematik Konu Anlatımlı (Karakök Yayınları)

Sınav sistemleri konusunda deneyimli yayınevlerinden biri olan Karekök Yayınları tarafından hazırlanan bu kitap konuları anlamanız açısından başarılı bir kaynak olacaktır. Matematik her zaman konuyu anlamaya dayalı bir kategori olduğundan, basit ve anlaşılır dili ile bu kitap size iyi bir kaynak kitap olacaktır. 2020 KPSS matematik kitap önerileri içerisinde seçeceğiniz iyi bir alternatifidir.

Uygun kitap al olarak, KPSS gibi zorlu bir sınava hazırlanmanız konusunda size birçok kitap sunmaktayız. Eksik olduğunuz konularla ilgili stok sorunu yaşamadan birçok kaynak kitaba ulaşabilirsiniz. KPSS kitapları konusunda en geniş alternatife ulaşacağınız sitemizden, uygun ve cazip fiyatlarla kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19