23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI   KUTLU OLSUN

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü İzcilik Ve Doğa Sporları Kulübü (BİDOSK) , Ve Beylikdüzü Şehit Bilal Özcan İlkokulunun ??23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı?? için ortaklaşa hazırladıkları ?2.KOCAMAN YÜREKLİ MİNİK ELLER BULUŞUYOR? projesi kapsam

26.04.2016 17:14:26 0
23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI   KUTLU OLSUN

 Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü İzcilik Ve Doğa Sporları Kulübü (BİDOSK) , Ve Beylikdüzü Şehit Bilal Özcan İlkokulunun ‘’23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ için ortaklaşa hazırladıkları ’2.KOCAMAN YÜREKLİ MİNİK ELLER BULUŞUYOR’ projesi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU çocukların tüm etkinliklerine katılarak onlarla bayram sevincini paylaştı.
       Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcılarının, Beylikdüzü Belediyesi  Kültür Müdürü Fidan GÜL’ün ve   Beylikdüzü Belediyesi  Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Taner  ÇETİN ‘nin katıldığı , Beylikdüzü Belediyesi  Kültür Merkezi Çok  Amaçlı Salonunda düzenlenen proje final yemeğinde;Veliler  ,çocuklar ve öğretmenler  gönüllerince eğlendiler .
       Gecede Beylikdüzü Belediyesi Basın yayın Halkla  İlişkiler Müdürü Taner ÇETİN  hem ’2.KOCAMAN YÜREKLİ MİNİK ELLER BULUŞUYOR’ projesine çalışmalarda katkı vererek hem de final gecesinde  programı sunarak yoğun alkış aldılar.Program sonunda ,Taner ÇETİN  katılımcı Okul Müdürü ,Sadık ÇINAR  öğretmen ve kulüp(BİDOKS)(Mahmut SARITAŞ) başkanına plaketlerini takdim ettiler ,Yemek sonunda ; Beylikdüzü İzcilik Ve Doğa Sporları Kulübü Dernek başkanı Mahmut SARITAŞ  aşağıdaki açıklamayı yaptılar.
‘’II.KOCAMAN YÜREKLİ MİNİK ELLER BULUŞUYOR PROJESİ  
(19?24 Nisan 2016)
Beylikdüzü İzcilik Ve Doğa Sporları Kulübü  (BİDOSK) , Beylikdüzü Belediyesi Ve Beylikdüzü   Şehit Bilal Özcan İlkokulunun ortaklaşa hazırlayıp 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı için düzenlediği 2. KOCAMAN YÜREKLİ MİNİK ELLER BULUŞUYOR PROJESİ  dolu dolu  geçiyor. Artvin?Ardanuç, Sinop?Dikmen, Trabzon? Düzköy kardeş belediyelerinden ve Van ?
Edremit' den gelen çocuklar, her gün farklı bir etkinliğe katılıyor. Geziler kapsamında minikler  rehber eşliğinde Boğaz turu yaptı, Dolmabahçe Müzesini  ve Koç Müzesi’ni gezdi. Eğlence  Parkı Moipark’ta gönüllerince bir gün geçiren çocuklar, ağaç dikme etkinliğinde ise çevre bilincini pekiştirdi. 
   
Geçen sene olduğu gibi bu sene de preje kapsamında  çeşitli illerden gelen çocuklar  bir dizi  etkinlik ile buluştu. İlk gün Atatürk Havalimanı’ndan ve Esenler otagardan   karşılanan  çocuklara projede  her güne özel bir program hazırladı. Beylikdüzü Belediyesi , çocukları ve  ailelerini bir akşam yemeği ile ağırladı. Bir hafta boyunca sürecek şenliğin ikinci gününde  beylikdüzü Şehit Bilal Özcan İlkokulunda  toplanan çocuklar, Boğaz turu yapmak için harekete    geçti. İstanbul’un güzelliklerini ve denizi görme fırsatı elde eden minikler, Dolmabahçe  Müzesi gezisinde tarihi eserleri  inceledi. Ertesi gün ise Koç Müzesi gezildi. Mall Of İstanbul 
AVM’de bulunan Moipark’ta eğlence dolu anlar yaşandı. Oldukça mutlu ve neşeli olduğu  gözlenen çocuklar, gönüllerince bir günü daha geride bıraktı. Geziler boyunca yetkililer   çocuklara çeşitli ikramlarda da bulundu.
 
Çocukların doğa sevgisi kazanmaları ve çevre bilincini edinmeleri adına yapılan etkinlikte,  Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi Ayazma Caddesi Dumankaya Park Evleri’nin arka tarafına  miniklerle birlikte ağaçlar dikildi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde ise çeşitli atölye     çalışmalarına katılarak el becerileri etkinlikleri yaptılar.  23 Nisan günü ise Beylikdüzü   Belediye Başkanlığı önünde Atatürk Büstünün açılışı yapıldı ve ardından burada İlçe Resmi  Töreni yapıldı. Büyükşehir Mahallesi Atatürk Büstü önündeçelenk koyma töreni  yapıldı. 
Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda açık hava oyunları gösterileri ile 23 Nisan coşkusu   artarak sürdü. Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen proj final yemeği  üzenlendi. Şenliğin son günü  olan   24 Nisan Pazar günü ise Şehit Bilal Özcan İlkokulu’nda  yapılacak vedalaşma vekapanış töreninden sonra sonra çocuklar, Esenler Otogarına ve  
Atatürk Havalimanı’na götürülerek memleketlerine uğurlandı.’’
 
Artuklu Haber Ajansı. Hülya ASLAN İSTANBUL  25.04.2016


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00