2 BAŞKAN'DAN REKTÖR ÖZCOŞAR'A ''MARDİN'E TIP FAKÜLTESİ''AÇILMASI İÇİN DESTEK ZİYARETİ

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ile Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal,Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti.

Mardin 19.11.2020 22:51:00 0
2 BAŞKAN

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu  Başkanı Mehmet Şerif Öter ile Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal,Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti.

 

Rektör Özcoşar'ı ziyaretleri sırasında Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu  Başkanı Mehmet Şerif Öter ile Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal,. 43 ilden Büyük 300 bin Nüfusa yaklaşan ve Dünyanın en bereketli topraklarına sahip olan ve her 3 Mardinliden birinin y konusunda Artuklu Üniversitesi Rektörü   Dr.İbrahim Özcoşar'dan destek talebinde bulundular.

 

Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özcoşar'ın taleplerine olumlu yaklaştığını bildiren MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter ile Mardin Muhtarlar Derneği başkanı İsa Dal ziyaret nedeniyle yaptıkları açıklamada şunları söyledi;

 

''Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyon Başkanı M.Şerif Öter Abimle birlikte Artuklu üniversitemizin rektörü Prof.Dr. Sayın İbrahim Özcoşar hocamızı ziyaret ettik. 43 ilden Büyük 300 bin Nüfusa yaklaşan ve Dünyanın en bereketli topraklarına sahip olan ve her 3 Mardinli'den birinin yaşadığı mega ilçe Kızıltepe'ye Ziraat Fakültesinin açılması  Ve Büyükşehir Olup Tıp Fakültesi Olmayan Tek İl olan Mardin iline Tıp Fakültesi açılması talebimize  Sayın Rektörümüzden Destek talep ettik, bu yönde Mardinliler olarak kesinlikle bu haklı talebimizden vazgeçmeyeceğimizi sayın rektörümüze bildirip, desteklerini talep, ettik. Bu konuda sayın rektörümüzün olumlu ve yapıcı desteklerini görmekten memnuniyet, duyup, mutlu olduk. Değerli vakitlerini bize ayırdıkları ve misafirperverliği için Sayın Rektörümüze teşekkür ederiz''Dediler

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04