44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri İçin Adaylar Belirleniyor

Yılın merakla beklenen gecesi Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni?nde mucizelere tanık olmaya çok az kaldı. Türkiye?nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Pantene Altın Kelebek?in ilk tur adayları için oylama 16 Ekim?e kadar www.pantenealtinkelebekod

Gündem 12.10.2017 13:40:06 0
44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri İçin Adaylar Belirleniyor

Yılın merakla beklenen gecesi Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde mucizelere tanık olmaya çok az kaldı. Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Pantene Altın Kelebek’in ilk tur adayları için oylama 16 Ekim’e kadar www.pantenealtinkelebekodulleri.com’da devam ediyor!

 

Dünyanın bir numaralı saç bakım markası* Pantene ve Hürriyet Grubu’nun iş birliğiyle, bu yıl 10 Aralık’ta 44’üncüsü düzenlenecek olan Türkiye’nin en prestijli ödül töreni, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde aday kategorileri oylamasının ilk turu 16 Ekim’de sona erecek.

 

Pantene Altın Kelebek’te bir ilk!

 

44. Pantene Altın Kelebek’te bu yıl ilk kez “En İyi Youtuber / Instagrammer” kategorisinde de ödül veriliyor. Günümüzde oldukça popüler olan internet starları Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Pantene Altın Kelebek’te sahneye çıkarak takipçilerinin desteğiyle kazandıkları ödülleri alacak. Şimdiye kadar sadece Televizyon ve Müzik dünyasının yıldızlarının ödül aldığı Pantene Altın Kelebek’te bu yıl ayrıca online platformlarda yayınlanan dizilerin oyuncuları da aday kategorilerinde yer alıyor.

 

Bu yıl halk kendi adayını belirliyor!

 

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 44’üncü yılında bir ilke imza atıyor. Pantene Altın Kelebek Jürisi tarafından belirlenen adayların yanı sıra, halk, kendi adayını belirleyerek oyunu kullanabiliyor. Bu yeni uygulama ile halk bu yıl kendi mucizelerini yaratanları aday listesine dahil edebiliyor. İkinci tur oylamaya katılacak ve bu yılın kazananları arasında yer almak için yarışacak adaylar 23 Ekim’de belli olacak.

 

‘Mucize’ teması altında, muhteşem şovların ve sürpriz konukların sahne alacağı 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıla damga vurmaya hazırlanıyor! Pantene Altın Kelebek Ödülleri resmi internet sitesi www.pantenealtinkelebekodulleri.com’dan kaydınızı gerçekleştirerek desteklediğiniz yıldızlara oy vererek bu yılın kazananları arasında en sevdiğiniz isimlerin yer almasını sağlayabilirsiniz.


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07