50 ÇOCUĞA VE 1O AİLEYE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATAN ``GÜLER ABLA``LARINA BÖYLE TEŞEKKÜR ETTİLER

2 Yıl önce İstanbul Avcılar`dan Mardin`e gezmek için Gelen Güler Yunus ,Kentin tarihinden, misafirperver insanlarından, özellikle pırıl pırıl bakan çocuklarından çok etkilenerek İstanbul?a dönünce 50 çocuk ve 10 Aileye dağıtılmak üzere ,Mardin Toplums

Mardin 23.11.2017 10:50:55 0
50 ÇOCUĞA VE 1O AİLEYE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATAN ``GÜLER ABLA``LARINA BÖYLE TEŞEKKÜR ETTİLER

2 Yıl önce  İstanbul Avcılar'dan Mardin'e  gezmek için Gelen Güler Yunus ,Kentin tarihinden, misafirperver insanlarından, özellikle pırıl pırıl bakan çocuklarından çok etkilenerek  İstanbul’a dönünce 50 çocuk ve 10 Aileye  dağıtılmak üzere ,Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonuna gönderdiği giyecek Malzemeleri onlarca Öğrenciyi mutlu etti. 

 

Güler Yunus tarafından gönderilen  giyecek malzemelerini teslim alan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter,Başkan İbrahim Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir,Yardım malzemelerini,İhtiyaç sahibi Öğrencilere kendi elleri ile dağıtarak mutlululuklarına ortak oldular.

 

''Güler Abla''nın gönderdiği Giyecek Malzemeleri ile mutlu olan Öğrenciler yazdıkları Mini Pankartlar ile ''Güler Abla''larına Teşekkür ederek mutluluklarını ve minnet duygularını ilettiler.

 

Güler Yunus İstanbul'dam gönderdiği  Giyecek Malzemesi yardımı ile birlikte gönderdiği mektup ile  Miniklere seslenerek:'' Sizlerden bir ricam olacak; bir tavsiye lütfen okuyun! Okuyun çocuklar, öyle ki her biriniz farklı üniversiteleri bitirin, birer meslek sahibi olun. Güzel bir geleceğiniz olsun. Yarınlarınız için, kendinize, ailelerinize ve bu vatana faydalı bireyler olmak için mutlaka okuyun!''diyerek onlara iyi bir gelecek diledi.

 

İŞTE GÜLER YUNUS'UN O DUYGU DOLU MEKTUBU:

 

''İki yıl kadar önce ülkemizin nadide şehirlerinden biri olan Mardin’de bulunmuştum. Kentin tarihinden, misafirperver insanlarından, özellikle pırıl pırıl bakan çocuklarından çok etkilenmiştim. Öyle ki, İstanbul’a dönünce çocuklar için bir şeyler yapmak istedim. İlk etapta eğitimlerine katkıda bulunmaktı amacım, ancak gördüm ki bölgenin sosyo-ekonomik durumu dolayısıyla çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler almak daha iyi olacaktı.

 

Öğretmenlerimiz ve Mardin toplumsal Dayanışma Federasyonu yönetim kurulu üyesi İdris Demir’in yardımlarıyla ihtiyacı olan çocuklar belirlenerek her bir çocuğumuza bot ve kabandan oluşan hediye paketleri hazırlayarak 50 çocuğumuzu bir nebze mutlu etmek istedim. İhtiyaç olabilir düşüncesiyle de 6 çocuğumuz için bot gönderdim ayrıca kızltepede ihtiyacı olan 10 ailenin çocuklarınada bot ve mont dagıtilmıştır.

 

Ben Güler Teyzeniz, İstanbul’dan size sesleniyorum.

 

Umarım hediyelerinizi beğenmişsinizdir. Severek kullanmanızı diliyorum.

 

Güzel çocuklarım, sizlerden bir ricam olacak; bir tavsiye lütfen okuyun! Okuyun çocuklar, öyle ki her biriniz farklı üniversiteleri bitirin, birer meslek sahibi olun. Güzel bir geleceğiniz olsun. Yarınlarınız için, kendinize, ailelerinize ve bu vatana faydalı bireyler olmak için mutlaka okuyun!

 

Yaptığım bu yardımı haber yapmamın amacı,geleceğimizin olan ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik yardımsever insanlarımızın dikkatini çekmek ve teşvik etmektir.Bu duygu ve düşüncelerle yardımın yapıldığı okulların ismini açıklamıyorum.

 

Her birinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum.''dedi,

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00