8 İLİN VALİSİ DİYARBAKIR`DA GÜVENLİK VE TERÖRLE MÜCADELE TOPLANTISINA KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bölge Güvenlik ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısını Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanlığında gerçekleştirdi.

Gündem 26.10.2017 17:30:01 0
8 İLİN VALİSİ DİYARBAKIR`DA GÜVENLİK VE TERÖRLE MÜCADELE TOPLANTISINA KATILDI

 İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu Bölge  Güvenlik ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısını  Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanlığında gerçekleştirdi.

 

 

Terörle Mücadele ve Güvenlik toplantısına  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlık yaptı. Toplantıya Diyarbakır Valisi   Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Batman Valisi Ahmet Deniz, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bingöl Valisi Ali Mantı, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok  katıldı.
 
 
            Bakan Soylu ve beraberindekileri; 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Bölge Jandarma Komutanı Halis Zafer Koç ve askerler karşıladı. Bakan Soylu’ya Bölge jandarma Komutanlığına gelişinde iki öğrenci tarafından çiçek takdim edildi. Bakan Soylu kendisine çiçek takdim eden öğrenciyle birlikte Tören mangasını selamladı, ardından Bölge Jandarma Komutanlığı Şeref defterini imzaladı. Bakan Soylu daha sonra adına hazırlanan fidanı toprakla buluşturdu.
 
 
 
               İçişleri Bakanı   Süleyman Soylu başkanlığında, gerçekleştirilen Terörle Mücadele ve Güvenlik toplantısına   Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Batman Valisi Ahmet Deniz, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bingöl Valisi Ali Mantı, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Bölge Jandarma Komutanı Halis Zafer Koç ve Elazığ, Bingöl, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Muş ve Tunceli İllerinin İl Jandarma Komutanları ve İl Emniyet Müdürlerinin katılımlarıyla Jandarma Bölge Komutanlığı Toplantı Salonunda Bölge Güvenlik ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00