8 YAŞINDAKİ TED BATMAN KOLEJİ ÖĞRENCİSİ İREM ULUSLARARASI GENÇ YETENEKLER YARIŞMASINDA DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

TED Batman Koleji 3.sınıf Öğrencisi İrem Özdemir,katıldığı Uluslararası Genç Yetenekler yarışmasında Ulusal Piyano/ Düet kategorisinde desteğinizi bekliyor.

Güneydoğu Bölge Haberleri 26.12.2018 11:23:13 0
8 YAŞINDAKİ  TED BATMAN KOLEJİ ÖĞRENCİSİ İREM ULUSLARARASI GENÇ YETENEKLER YARIŞMASINDA DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

 TED Batman Koleji 3.sınıf Öğrencisi İrem Özdemir,katıldığı Uluslararası Genç Yetenekler yarışmasında Ulusal Piyano/ Düet kategorisinde desteğinizi bekliyor.

 

1 Yıldır piyano eğitimi alan İrem Özdemir,TED Batman Koleji 3.sınıf Öğrencisi,Müzik Öğretmeni Seher Uysal tafaından teşvik edilerek Uluslararası Genç Yetenekler Müzik yarşmasına katıldı.Müziği çok sevdiğini belirten İrem Özdemir ,herkesin videosunun altında bulunan ''Beğen'' butununa basarak kendisine destek verilmesini istedi.

 

 

Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması, öğrencilere motivasyon ve gurur kaynağı yaratması yanısıra, öğretmenini ve eğitim aldığı kurumu temsil etme olanağı verir. Performans deneyimi, özgüven ve başarıyı besleyen, kişisel gelişime katkı sağlayan en etkin tecrübelerden biridir.

 

Yarışma sonuçları 60 Jüri, 40 Halk beğenisi ile belirlenir. En yüksek oyu alan yarışmacı Büyük ödül sahibi olur. Sıralamada, ikinci ve üçüncü olan, en çok Halk beğeni oyu alan ve en genç yarışmacı özel plaket alırlar. Bu yarışmacılar ödül töreninde birer parça icra ederler. Performans kayıtları kendilerine ulaştırılır. Performans kayıtları kendilerine ulaştırılıyor.

 

Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nın web sitesi, www.ugy-istanbul.com, yapılan analizde bugüne dek analizde, yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 160.000 kişi tarafından ziyaret edildiği, yarışma sayfasının 600.000’in üzerinde görüntülendiği ve her oturumda izleyicinin mobil telefonda ortalama 4 dakika, tablet ve bilgisayarda ise ortalama 6 dakika sitede kaldığı saptanmıştır. Binlerce kişi tarafından izlenmek, beğeni almak her genç yetenek için değerli bir tecrübe yaratıyor.

 

Yarışmaya 13 yaş dahil, Anaokulu, İlk ve Orta eğitim gören hobi amaçlı veya profesyonel müzik öğrencileri 2 farklı kategoride katılabilirler. Her kategori kendi içinde ayrı değerlendirilir. Hobi amaçlı eğitim alan bir öğrenci dilerse profesyonel müzik öğrencileriyle yarışabiliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BATMAN


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78