IS DUNYASININ ONEMLI ISIMLERI BU GECEDE BIR ARAYA GELIYOR

Dünya çapında bilinen firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı "Türkiye?nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri? listesi 7 Kasım 2018 tarihinde Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel `de gerçekleşecek olan gala yemeğinde a

Gündem 2.11.2018 12:54:12 0
IS DUNYASININ ONEMLI ISIMLERI BU GECEDE BIR ARAYA GELIYOR

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl dördüncü kez düzenlenen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” ödül töreni iş dünyasının önemli isimlerini ağırlıyor. Unilever, Tadım, Turkcell, Eczacıbaşı gibi dünya çapında bilinen firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı ödül töreni 7 Kasım 2018 tarihinde Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel 'de gerçekleşecek.

 

Gecenin onur konuşmacısı; Prof. Dr. Nezih Altay

 

DePaul Üniversitesi’nin Driehaus İşletme Fakültesi’nde Profesör olarak görevini sürdüren ve aynı üniversitede Tedarik Zinciri Yönetimi yüksek lisans programını yöneten Altay engin bilgi birikimin iş dünyasının önemli isimleri ile paylaşacak. “Yeni teknoloji/trend ve dijitalleşmenin gelecek yıllarda Tedarik Zinciri yönetimindeki etkisi’’ üzerine konuşacak olan Altay geceye onur konuşmacı olarak katılacak.

 

Profesyoneller projeleriyle, 4 dalda yarışacaklar

 

2017 senesine göre 30 oranla daha fazla şirketin başvuru yaptığı ‘’En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri’’ gecenin jüri üyeliğini üstlenen LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ, LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin BÜYÜKÖZKAN, YILDIZ Holding Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Nazmi CİVİL ve Journal of Humanitarian Logistics & Supply Chain Management Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Prof.Dr. Nezih Altay tarafından seçilecek.

 

Aynı gece; En Sürdürülebilir, En Teknolojik, En Yenilikçi ve En Etkin / Etkili olmak üzere 4 farklı dalda yarışacak olan adayların ödülleri ise meslektaşları tarafından yapılacak oylama sonucunda belirlenecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00