2 TRABZONLU BAKANDAN MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Giresun’a bağlı Dereli ilçesine giderek vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Mardinli muhtarların bu duyarlı davranışına İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlundan teşekkür geldi.

Mardin 12.10.2020 12:50:00 0
  2 TRABZONLU BAKANDAN MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçen haftalar içinde Giresun’a giderek Dereli ilçesinde selden etkilenen vatandaşlara taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Mardinli muhtarların bu duyarlı davranışına İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’dan teşekkür geldi.

 

MUHTARLAR KARDEŞLİĞİMİZİN KÖPRÜSÜDÜR TRABZONLU BAKANLARDAN TEŞEKKÜR

 

Geçen hafta içinde Mardin’e ziyaretlerde bulunan Trabzonlu iki bakan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ Mardin’den muhtarların Giresun’da yaşanan sel felaketi dolayısı ile yaptıkları taziye ziyaretinin önemine vurgu yaparak “Muhtarlarımız baş-tacımızdır. Kendilerine bu duyarlı ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

 

GİRESUN’DA ACILARI PAYLAŞMIŞLARDI

 

Mardin merkez ve ilçelerden 20’ yakın muhtar ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Şerif Öter geçen hafta Giresun’a giderek orada yaşananları yerinde tespit edip acılı aileleri ziyaret

etmişlerdi. Giresun Muhtarlar Derneği ve yönetim kurulunun misafir ettiği Muhtarları Trabzon’da da Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu misafir etmişti.

 

İKİ BAKANA TRABZONSPOR FORMASI

 

Mardin Muhtarlar Derneği ve aynı zamanda Mardin Trabzonspor Kardeşlik Derneği başkanı İsa Dal İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Mardin plakalı Trabzonspor forması hediye etti. Mardin Trabzonspor Kardeşlik Derneği başkanı İsa Dal geçmiş yıllarda başlattıkları kardeşlik ve gönül köprüsü projelerine İç İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun büyük destek ve katkı sunduğunu belirterek “Bizler muhtarlar olarak bu projelere sonuna kadar sahip çıkacak başta Trabzon olmak üzere Karadeniz illerine ziyaret ve gezilerimiz olacak” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00