Vefat eden Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Mehmet Nuri Kodamanoğlu için TBMM`de cenaze töreni düzenlendi.
TBMM`deki törene Kodamanoğlu`nun ailesi, yakınları, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, TBMM Katip Üye Rıza Yalçınkaya, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Meclis Büroktaları ve personeli katıldı.
Kodamanoğlu`nun cenazesi, Kocatepe Camii`nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı`nda toprağa verilecek.
Niğde Ulukışla`da 1923`te doğan Kodamanoğlu, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi`ni bitirdi. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlığı yapan Kodamanoğlu, 13. Dönem`de Yozgat`tan, 14. Dönem`de de Niğde`den milletvekili seçildi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevinde bulundu.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
9423,62%0,45
38,04% 0,03
43,17% -0,04
3937,44% 0,47
6324,96% 0,00