AHMET ŞAFAK POLATLI’DA FIRTINA GİBİ ESTİ

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamalarında konser veren ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, en sevilen şarkılarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda fırtına gibi esti.

Ankara 10.09.2023 10:45:00 0
 AHMET ŞAFAK POLATLI’DA FIRTINA GİBİ ESTİ

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamalarında konser veren ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, en sevilen şarkılarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda fırtına gibi esti. Ahmet Şafak, “Neyleyim” şarkısını seslendirdiği sırada düşme tehlikesi geçirdi.

 

Ankara Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen 13 Eylül Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamalarının açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın ev sahipliğinde, Büyük Zafer Yürüyüşü ve Açılış Korteji ile başlayan kutlama heyecanı, ünlü Sanatçı Ahmet Şafak konseri ile doruğa çıktı. Ahmet Şafak, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde binlerce seveniyle bir araya geldi. Sanatçı, sahnede kendi bestelerinin yanı sıra sevilen başka eserlere de yer verdi. Sevilen Sanatçı Ahmet Şafak, Anadolu rock ozanı Cem Karaca ile yaşadığı bir anıyı sevenleriyle paylaşarak, merhum sanatçının “Kahya Yahya” şarkısını seslendirdi. Sanatçı Ahmet Şafak, aşkın ve vatanın şarkılarını alanı dolduran binlerce seveniyle birlikte dev bir koro halinde söyledi.

SAHNEDE DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Sanatçı Ahmet Şafak, “Neyleyim” şarkısını okurken sahnenin önüne geldiği sırada ayağı takıldı ve düşme tehlikesi atlattı. Şafak’ın yere tutunarak son anda düşmekten kurtulduğu sırada sevenlerinin yüreği ağzına geldi. Ünlü sanatçı ayağa kalktıktan sonra bir süre acı içinde topallayarak sahnesine kaldığı yerden devam etti. Sevenleri ise bu olay için “nazar” yorumunda bulundu.

Şanlı Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamalarının açılış gününe MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve binlerce Ankaralı katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


 


Anahtar Kelimeler: AHMET ŞAFAK POLATLI’ FIRTINA
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19