AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI ARTUKLU MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Muhtarlarla Buluşma Ve İstişare Toplantısı’na” katılan AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç,Muhtarların sorunlarını dinledi.

Mardin 9.09.2020 16:35:00 0
 AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI ARTUKLU MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Daha önce çeşitli platformlarda bir araya geldiğimiz muhtarlarımızla, pandemi nedeniyle buluşmalarımıza ara vermek zorunda kalmıştık. Ara verdiğimiz ve diğer ilçelerimizde başlattığımız istişare toplantılarımıza Artuklu İlçesi merkez mahalle muhtarlarıyla devam ediyoruz”.  

 

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Muhtarlarla Buluşma Ve İstişare Toplantısı’na” AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Vahap Alma, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şehmus Akbacı, katıldı. 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “İşin ehli ve sorumlu kişilerin bir arada il ve ilçemizin sorunlarını masaya yatırması, mahallelerin sıkıntılarını ve yapılması gerekenleri dile getirerek çözüm noktasında öneriler sunmaları memleketimiz açısından büyük önem arz etmektedir. Muhtarlarımızla bir toplantıda daha bir araya gelmenin, mahallelerinin sorunlarını kendilerinden dinlemenin haklı kıvancı içerisindeyiz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemiden dolayı toplantılarımıza ara vermek zorunda kalmıştır. Fakat bu süre zarfında kendilerinden gelebilecek en ufak bir mesajı bile atlamayarak sıkıntılarının çözümü için elimizden gelen çabayı sarfettik. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda her muhtarımız söz hakkı alarak kendi mahallerine yönelik her türlü gelişmeyi bizlere sundular. Bizlerde bu sorunları notlarımıza ekleyerek çözümleri noktasında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız tarafından takibatının yapılmasını sağlayacağız”. 

 

İl Başkanı Kılıç, “AK Parti Mardin Teşkilatı olarak tekrarlamaktan asla taviz vermediğimiz şekilde kapımızın herkese açık olduğunu belirtmek isterim. Her muhtarımız, her stk başkanımız kim olursa olsun isteyen her vatandaşımız istediği zaman gelip çayımızı içmeye gelebilir. Bilindiği üzere Mardin tarihi miras konusunda son derece hassas bir konumdadır. Mahallelerimizde yaptığımız ya da yapacağımız sağlıklaştırma çalışmaları bazen aksayabiliyor. Buda tamamen Mardin’imizin tarihi konumuna sahip çıkmak içindir. Bunu ancak anıtlar kurumunun dikkatleri dâhilinde gerçekleştirebiliyoruz. Bunun dışında olabilecek diğer tüm sıkıntılar zaten gerekli mercilere iletilerek, inşallah hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır”.  

AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, “Sürekli kendileriyle irtibatta olduğumuz Artuklu İlçesi Merkez Mahalle Muhtarlarımızla düzeyli bir şekilde tekrar bir arada bulunmak, sıkıntılarını dinlemek bizim için büyük önem içermektedir. Artuklu İlçemizin mahallelerinin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi, vatandaşımızın evlerine güvenle gidebilmesi için sıkıntıları anında çözmek için gerekli mercilerle sürekli irtibat halindeyiz. İnşallah ivedilikle çözmeye çalıştığımız sıkıntılardan sonra vatandaşlarımız daha rahat nefes alacaktır”.  

 

Toplantının ardından Ulucami ve Yenikapı mahallerine yapılan ziyaretlerden sonra program sonlandırıldı. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

 

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33