AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN DARGEÇİT’E ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı program ve temaslar kapsamında Dargeçit İlçesi’ni ziyaret etti.

Mardin 26.08.2020 17:11:00 0
                             AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN  DARGEÇİT’E ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı program ve temaslar kapsamında Dargeçit İlçesi’ni ziyaret etti.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, il yönetim kurulundan oluşan heyet eşliğinde bazı program ve ziyaretleri gerçekleştirmek amacıyla gittikleri Dargeçit İlçesi’nde İlçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra ilçelerin genel durumunu görüşmek ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek amacıyla belediye başkanlığı ziyareti, muhtarlarla istişare toplantısı ve esnaflarla bir araya geldiler.

 

İLÇE ZİYARETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç programlara ilişkin yaptığı açıklamalarda, “AK Parti Mardin Teşkilatı olarak ilçelerimizin genel durumunu yetkili mercilerden öğrenmek ve çok değerli esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Vatandaşın nabzını en iyi bilen muhtarlarımızla her ilçede olduğu gibi Dargeçit’te de sosyal mesafe ve maske ve hijyen kurallarına uyarak bir araya geldik. Kendileriyle mahallelerine yönelik her sıkıntıyı çözme noktasında elimizden geleni yapacağımızı ilettik. Belediye Başkanımızdan ilçemizde yapılan hizmetlere yönelik aldığımız genel bilgi ve istişarenin ardından esnaf kardeşlerimizle bir araya gelmeyi ihmal etmedik”.

 

DARGEÇİT’TE YAPILAN HİZMETLER BİR İLK NİTELİĞİNDE

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Dargeçit Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy ile ilçemiz üzerine detaylı bir analiz gerçekleştirdik. Yaptığımız istişarede Dargeçit İlçemiz ’de yapılan hizmetlerin şu ana kadar yapılmadığını, bir ilk olduğunu, sadece AK Parti belediyeciliği sayesinde olabileceğini bir kez daha farketmiş olduk. Dargeçit’in tüm mahallelerine dokunmayı başaran belediye başkanımız bir ilke imza atmıştır diyebiliriz. Çamura son sloganıyla şu ana kadar 250 bin metrekareden fazla parke (kilitli taş) döşemesi gerçekleştirerek kırsal mahallelerimizin yüzde yetmişten fazlasını bitirmiş durumda. Ve çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Karabayır Mahallesi’nde halı saha, Ilısu Mahallesi’nde basketbol ve voleybol sahaları yapıldı. Sümer Mahallesi’nde ise inşallah yakın zamanda tamamlanacak olan yarı olimpik yüzme havuzu tekrar ilçemize kazandırılmış olacak. Ayrıca Kılavuz Mahallesi’nde 1960 yılından beri atıl durumda bulunan, hatta hayvanların barındırıldığı bir mesken haline getirilen sağlık evini tümüyle faaliyete geçirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Çeşitli mahallelerde her yaşa uygun oyun ve aktivitelerin yer aldığı çok amaçlı 3 adet parkı tekrar halkımızın hizmetine sunulmuş bulunmaktadır. Sadece bir kısmını paylaştığımız tüm bu hizmetlerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz”.

 

DARGEÇİT ESNAFINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Esnafların AK Parti’ye olan olumlu tavırları ve beklentilerinin umut verici olduğunu dile getiren İl Başkanı Kılıç, “Esnaf kardeşlerimizle hasbihalde bulunduğumuz her vakitte bizden yana sıkıntılarının olmadığını istek ve önerilerini rahatlıkla iletebilecekleri tek mercilerinin AK Parti olduğunu bizlere iletiyorlar. AK Parti dün olduğu gibi bugün de esnafının yanındadır. Pandemi süreci boyunca esnafımıza ekonomik kalkınma paketi adı altında birçok destekler sundu ve sunmaya devam ediyor. İnşallah süreç boyunca ve pandemiden sonra da esnafımızın korunması ve kalkınması adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olacağız. Ben ziyaretlerimiz boyunca bizlere büyük bir güvenle bakan ve karşılayan değerli Dargeçitli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00