ALIÇLI KÖYÜ DERNEĞİNDE BEŞİR TUNÇ DÖNEMİ

Mardin-Ömerli-Alıçlı-Gölbaşı Derneği, 6’ıncı Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 5 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Salih Altuğ görevi Beşir Tunç’a devretti.

28.03.2021 13:39:00 0
  ALIÇLI  KÖYÜ DERNEĞİNDE BEŞİR TUNÇ DÖNEMİ

Mardin-Ömerli-Alıçlı-Gölbaşı Derneği, 6’ıncı Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 5 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Salih Altuğ görevi Beşir Tunç’a devretti.

Araştırmacı-yazar Mehmet Sait Tunç’un divan başkanlığını yaptığı kurulda Mardin ve Alıçlı köyü ile ilgili bir sinevizyon gösterisi de yapıldı. Dernek binasında yapılan genel kurul İstiklal Marşı ile başladı. Mali ve faaliyet raporunun oylanmasından sonra söz alan Dernek Başkanı Mehmet Salih Altuğ, derneği kurduklarında İzmir’de birçok akrabanın birbirini tanımadığını ifade ederek, “Derneğimiz köylülerimiz arasında tanışmayı ve kaynaşmayı sağladı. Birik ve dayanışma duygusunu güçlendirdi. Kültürel faaliyetlerimizle İzmir’e renk kattık. Bundan sonra da genç kardeşim Beşir Tunç’un derneği daha ileri taşıyacağına inancım tamdır” dedi.

Beşir Tunç’un divana sunduğu tek liste ile yapılan oylamada Tunç ve ekibi görev başına geldi. Tunç, emeklerinden dolayı Altuğ’a teşekkür ederek, “Alıçlı Derneğimiz yaklaşık 10 yıl önce kuruldu. Bugüne kadar derneğimize başkanlık yapan Sayın Mehmet Salih Altuğ başkanımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Başkanlığı bıraksa da her zaman bizim baş tacımız olacak” dedi.

Tunç, herkesin zor bir önem geçirdiğini de belirterek, “Derneğimiz, kurulduğu günden bu yana hem köylülerimize hem federasyonumuza canla başla destek oldu. Bundan sonra da tüm hemşerilerimize ve dostlarımıza kapımız açık olacak. Zor günlerden geçiyoruz. Allah’ız izniyle bu pandemi günlerini de hep beraber atlatacağız. Bu dönemde tüm kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum” sözlerine yer verdi.

Yeni dönemde siyaset kurumunun topluma daha güçlü hizmet etmesi için de elinden geleni yapacağını kaydedeceğini ifade ederek, “Hiçbir zaman siyasi bir hedefim olmadı. Ama siyasilerin bu topluma hizmet etmesi için hep gayret sarf ettim. Bundan sonra da halkın isteklerini ileteceğim, halkın sesi olacağım” görüşünü aktardı.

Aynı zamanda İzmir Konfederasyonu (İZKON) Genel Sekreteri görevini de yürüten Tunç, genel kurulda İZKON Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık’la bazı konuklara İZKON adına 2020 Yılı Hizmet Ödülü’nü sundu. Etkinlikte AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’a, CHP İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya ve Kayseri Vali Yardımcısı eski Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’a plaketleri verildi.

KİMLER KATILDI?

Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sair Başdaş, CHP İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, CHP İl Başkan Yardımcısı Pelda Başak Tokan, Ege Dayanışma Grubu adına Mehmet Ali Tunç, EGSİYAD Genel Sekreteri Mustafa İmrak, İnsan Hakları Federasyonu’ndan Hayri Eligün, İZKON Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Uğur Yelekli, Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran, Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Mehmet Akkaş, Uluslararası Balkan Federasyonu’ndan Mehmet Yıldız.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

 


Anahtar Kelimeler: ALIÇLI DERNEĞİNDE BEŞİR DÖNEMİ
20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07