BAKAN, LOKMAN HEKİM`DE KATARAKT AMELİYATI OLDU

Resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'de bulunan Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, Lokman Hekim Sincan Hastanesi'nde check-up (sağlık taraması) yaptırdı. Bakan Yunus, ayrıca başarılı bir katarakt operasyonu geçirdi.

Sağlık 1.12.2014 15:07:51 0
 BAKAN, LOKMAN HEKİM`DE KATARAKT AMELİYATI OLDU
Resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, Lokman Hekim Sincan Hastanesi’nde check-up (sağlık taraması) yaptırdı. Bakan Yunus, ayrıca başarılı bir katarakt operasyonu geçirdi.

Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, eşi Mumin Halime ve oğlu Yunus Ahmet ile birlikte ailece check-up yaptırmak üzere Lokman Hekim Sincan Hastanesi’ne geldi.
Başhekim Doç. Dr. Celil Göçer’i makamında ziyaret eden Bakan Yunus, hastane yöneticilerinden Lokman Hekim Sağlık Grubu hakkında bilgiler aldı.
Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, daha sonra eşi ve oğlu ile birlikte sağlık taramasından geçirildi. Bakan Yunus, check-up’ın ardından katarakt ameliyatı oldu. Göz Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Sadık Kavaklı başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen katarakt ameliyatı başarıyla sonuçlandırıldı.
Bu arada Bakan Yunus’u hastanede ziyaret eden Lokman Hekim Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Direktörü Dr. Mehmet Altuğ, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.
Sağlık durumu çok iyi olan Bakan Yunus, taburcu olduktan sonra hastane yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek Lokman Hekim’den ayrıldı.  
 
 
 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04