Başbakan TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen`i kabul etti.
Açıkladığı demokratikleşme paketiyle Türkiye`nin gündemini değiştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen`i Başbakanlığa davet ederek demokratikleşme paketi, ekonomi, girişimcilik gibi konularda görüşlerini aldı.
Açıkladığı demokratikleşme paketiyle Türkiye`nin gündemini değiştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen`i Başbakanlığa davet ederek demokratikleşme paketi, ekonomi, girişimcilik gibi konularda görüşlerini aldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başbakanlığa davet edilen TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen genç işadamları adına görüş ve önerilerini Sayın Başbakan`a iletti.
2 Ekim Çarşamba (dün) akşam saatlerinde TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, Başbakanlık binasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. TÜGİAD Başkanı olarak genç işadamlarının ve gençlerin görüşlerini Sayın Başbakan`a ileten Yücelen, yaklaşık 45 dakika süren görüşmede özellikle girişimcilik yasa tasarısının yanı sıra Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Güneydoğu Anadolu bölgesinde de girişimcilikle ilgili gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketini çok değerli bir başlangıç olarak değerlendirdiklerini belirten Yücelen, Türkiye`nin önemli bir mesafe kat edeceğini; bunun için de önemli bir adımın atıldığını söyledi.
Başbakan`ın ekonomi ve girişimcilik konusundaki çalışmaları sorması üzerine öncelikle bir süre önce TÜGİAD tarafından hazırlanarak tüm siyasal partilerle paylaşılan Girişimcilik Yasa Tasarısını anlatan Yücelen, Sayın Başbakan`ın girişimcilikle ilgili tüm çalışmalara hükümet olarak destek sözü verdiğini belirtti. Diyarbakır`da gerçekleştirdikleri bölgesel girişimcilik projesinin başta demokratikleşme paketi olmak üzere Türkiye`ye ve bölge insanına önemli katkılar sağlayacağını belirten Yücelen, TÜGİAD olarak Türkiye için daha yüksek motivasyonla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
-
1
HAFSANUR SANCAKTUTAN BOĞAZİÇİ MARKA ZİRVESİ’NDE GENÇLERLE BULUŞTU
-
2
Ömür Gedik ve Gülden Karaböcek Sahneyi Salladı
-
3
ANKARA İTFAİYESİ TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
-
4
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
5
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
6
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
7
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
8
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
9
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
10
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
11
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,44% 0,06
-
EURO
51,08% -0,19
-
GRAM ALTIN
6399,48% -0,28
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00



