Bowling ile Hem Engelleri Hem de Rakiplerini yendiler!

Gündem 12.12.2013 20:08:17 0
 Bowling ile Hem Engelleri Hem de Rakiplerini yendiler!

3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel "Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ortaklaşa Bowling turnuvası düzenledi

Ankara Roll House Bowling salonunda gerçekleşen bu anlamlı organizasyona, Ankara`Ümit Kaplan Özel Eğitim Merkezi` Zihinsel Engelli, Otistik ve Down Sendromlu 45 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrenciler Bowling sporu ile müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşarken, aralarında büyük bir çekişme yaşandı. Her biri birer sporcu ciddiyeti ile bowling’in tadını çıkarırken yaşadıkları mutluluk devirdikleri labutların sevinç çığlıklarıyla duyuldu.

Ümit Kaplan Özle Eğitim Merkezi için düzenlenen Bowling organizasyonu sonunda, katılım sağlayan tüm öğrencilere madalyalarını; TOSSFED ve ürkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sn: Ensar Kurt, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon Organizasyon Kurul Başkanı Sn: Ahmet Lal ve Bowling İl temsilcisi Sn: Serap Uç tarafından takdim edildi.

Madalya Töreni öncesi bir açıklama yapan Ensar KURT; Bugün Onların Özel Dünyasına konuk olduk, onlar ile zaman geçirdik.İyiki varsınız Özel Çocuklar, size hizmet bir İbadettir. Burdan bir çağrım var; "Herkes bir Engelli Gruba, Derneğe veya Vakıfa üye olsun, destek versin, Emin olun hayata bakış açınız değişecektir`dedi.KURT Turnuvanın yapımasında emeği geçen TBBDF Başkanı Sn.Ahmet Recep TEKCAN`a ve Ankara Roll House Bowling Salonu yetkililerine teşekkür etti.



ARTUKLU HABER AJANSI


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88