Ceylan , Mermerciler Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN , Mermerciler Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.

Siyaset 17.03.2014 17:28:24 0
 Ceylan , Mermerciler Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN – Mermerciler Sanayi Sitesini Ziyaret Etti. Mermeciler esnafı ile verimli bir toplantı yapan Ceylan, esnafın sorunları dinledi. Tek tek tüm esnaf ile sohbet eden ve çözüm önerileri noktasında istişare de bulundu.

Ziyaret de bir konuşma yapan CEYLAN şunları söyledi; Mevcut Yenimahalle CHP yönetiminin Mermerciler esnafı ile ilgilenmedi, sorunlarınızı görmezden geldi ve Mermerciler esnafı olarak iş yapamaz hale geldiniz. Bu durumun farkındayım. Sadece, Mermerciler olarak değil Yenimahalle’ de bulunan tüm üreticilerimiz, sanayicimiz ve esnafımız sıkıntı içerisinde.

30 Mart itibari ile yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönem itibari ile Yenimahalle’ li vatandaşlarımız Ak hizmet ile hak ettiği hizmet ile tanışacak. Sanayicimiz, Esnafımız, Üreticimizin de Güven ve Huzur içerisinde ticaretlerini yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri alacağız. Sürekli istişare halinde olacağız. Halk Konseyi, projemiz var. Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergileyeceğimiz bu proje de Mermerciler esnafı olarak da mutlaka yer alacaksınız. Sorunlarınızı ivedilikle ve istişare halinde beraber çözeceğiz.

‘ Esnafımız Kazanırsa Yenimahalle Kazanır, Yenimahalle Kazanırsa Türkiye Kazanır’ ilkesi ile hareket edeceğiz. Esnafımızı, Sanayicimiz ve Üreticimiz Güven ve Huzur ortamında ticaretini yapacak. Merkezi İdare ve Belediye ile ilgili tüm sorunlarınız için bir Esnaf Masası oluşturacağız. Bu esnaf masası size özel hizmet edecek.

Yenimahalle’ de çok şey değişecek diyoruz. Esnafımız için de çok şey değişecek. Sizi önemseyen, dinleyen, fikrini alan ve çözüm noktasında ortak akıl – ortak çözüm ilesi ile hareket edecek bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07