``HİÇBİR HOCAYLA TEMASIMIZ YOK``

ALİAĞA PETKİM'DE GELİŞMELER… ALİAĞA GENÇLİK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN: KULÜP OLARAK HİÇBİR BAŞANTRENÖRLE BUGÜNE KADAR TEMASIMIZ OLMADI. TAKIMIMIZDA BUGÜNE KADAR YARDIMCI ANTRENÖR OLARAK GÖREV YAPAN SİNAN AKSOYLAR VE HAMDİ GÜRGEN HOCALARIMIZA ÇOK GÜVEN

Spor 2.11.2013 07:16:19 0
 ``HİÇBİR HOCAYLA TEMASIMIZ YOK``

Beko Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta Galatasaray Liv Hospital’i mağlup ederek haftanın flaş takımı olan Aliağa PETKİM, Cumartesi günü Aliağa’da oynayacağı Fenerbahçe Ülker Maçını bekliyor. Hafta içinde başantrenör Hakan Demir’in Trabzonspor ile anlaşmasıyla yine basketbol kamuoyunun konuştuğu takım olan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe maçına konsantre oldu. Öte yandan Aliağa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, başantrenör Hakan Demir’in takımdan ayrılmasıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirerek “hiçbir yeni baş antrenörle temasımız olmadı. Yardımcı antrenörlerimize güveniyoruz” dedi.

 

BASINDA ÇIKAN BAZI HABERLERİN GERÇEKLE İLGİSİ YOK

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Başantrenör Hakan Demir’in Trabzonspor ile anlaşmasına da açıklık getirerek, “Eski hocamız Hakan Demir, Trabzonspor Basketbol Takımından teklif aldıktan sonra yönetim kurulumuza bizden ayrılmak için talepte bulunmuştur. Yönetim kurulumuz bu talebi değerlendirmiş ve sayın hocamız ile karşılıklı anlaşarak sözleşme feshedilmiştir. Sözleşme feshedildikten sonra kulübümüz ve Hakan Demir ile ilgili bazı yayın organlarında çıkan haberlerin gerçekle ilgisi yoktur. Hoca değişikliği, oyuncu değişikliği sporun doğasında vardır. Biz sayın Hakan Demir’e kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.” Dedi.

 

HİÇBİR HOCAYLA TEMASIMIZ YOK

Başkan Uğur Eren, Aliağa PETKİM’in hiçbir yeni hocayla teması olmadığını da ifade ederek “Takımımızda bugüne kadar yardımcı antrenör olarak görev yapan Sinan Aksoylar ve Hamdi Gürgen hocalarımıza çok güveniyoruz. Takımımızı zor bir dönemde Fenerbahçe maçına hazırladılar. Kulüp olarak hiçbir baş antrenörle bugüne kadar temasımız olmadı. Tamamen lige konsantre olduk. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında oynadığımız oyunu ligde istikrarlı bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Takımımıza ve hocalarımıza güvenimiz tam. Dileriz Galatasaray Liv Hospital maçındaki başarıyı taraftarımıza bir kez daha yaşatırlar. Maçta tüm taraftarlarımızın Aliağa Belediyesi Enka spor salonunu doldurarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

 

FUTBOLDA ALİAĞA BULUŞMASI

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, hafta sonunda futbolda oynanacak olan Petkimspor- Aliaağaspor derby futbol karşılaşmasıyla ilgili Aliağa spor kamuoyuna maça davet çağrısı yaptı.

Ceylan, “Pazar günü Petkim  stadında saat 13.00’de Petkimspor ile takımımız Aliağaspor arasında önemli bir derby maçımız var. Eskiden bu maçlar çok güzel şölen havasında olurdu. Yine bu pazar bir şölen yaşayalım. Tüm futbol severleri bu maçımıza davet bekliyoruz.” Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04