İYİ PARTİ BURSA’DAN İSTANBUL ÇIKARMASI…

Haliç Kongre Merkezi’nde bugün gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 4. Yıl Kutlaması’nda adeta Bursa fırtınası esecek.

Siyaset 24.10.2021 13:29:00 0
 İYİ PARTİ BURSA’DAN İSTANBUL ÇIKARMASI…

Haliç Kongre Merkezi’nde bugün gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 4. Yıl Kutlaması’nda adeta Bursa fırtınası esecek.
 

Büyük kutlama programında, Genel Başkan Meral Akşener’in yeni bir manifesto açıklaması beklenirken, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da, siyasetin giderek ısınmasıyla birlikte daha hareketli bir sürece gireceklerini ifade etti.
Bursa’nın örnek gösterilen bir İl olduğuna değinen Türkoğlu, “Bursa olarak her zaman ki gibi farkımızı, partimizin İstanbul’da yapacağı 4.Yaş Kutlama Programı’nda da hissettirmek arzusundayız” dedi.
Türkoğlu, İstanbul yolculuğu öncesinde şu açıklamayı yaptı:
“26 otobüs dolusu partilimizle Haliç Kongre Merkezi’nde yerimizi alacağız. Özel araçlarıyla da gelen dava arkadaşlarımızı da katınca bin 300’ü geçiyoruz. Dolayısıyla İstanbul’da en fazla katılım gösteren İl olacağımıza eminim. Bursa’ya da zaten böylesine coşkulu bir katılım yakışırdı. Heyecanımız adeta zirve yaptı ve bütün çalışmalarımızı bu olumlu psikolojiyle yürütmenin hazzını duyuyoruz.
İYİ Parti’nin Bursa’da milletimizden gördüğü teveccüh her zaman ülke genelinin bir kaç puan üzerinde olmuştur, yine aynı özelliğimizi sürdürüyor olmaktan da çok memnunuz.
Yol arkadaşlarımızın partimize yönelik aidiyet duygularının her zaman üst düzeyde olduğunu görmek ve bunun yaptığımız tüm aktivitelere de yansıdığını görmek, bizler için ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor.
İYİ Parti ülkemizin siyaset sahnesindeki yükselen değeridir ve milletimizin de büyük umududur.
Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı cesaret ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Bundan böyle de aynı istikrarlı çıkışla devam ettireceğiz.
4. Yılımız kutlu olsun, tüm dava arkadaşlarımıza, İYİLER KERVANI’na anlamlı katkıları için müteşekkir olduğumu bir kez daha ve de özellikle vurgulamak isterim. Sağolsunlar, varolsunlar.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


Anahtar Kelimeler: PARTİ BURSA’ İSTANBUL ÇIKARMASI…
16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33