İYİ PARTİ MARDİN GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Mardin İl Gençlik Kolları  Başkanlığına genç iş insanı Yunus Öncel atandı.

Siyaset 17.11.2021 21:28:00 0
 İYİ PARTİ MARDİN GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Mardin İl Gençlik Kolları  Başkanlığına genç iş insanı Yunus Öncel atandı. 

 

Parti tüzüğündeki yaş sınırı dolayısıyla önceki dönem Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Beşir Sabay, görevini yeni başkan Yunus Öncel'e  devretti. 

Çiçeği burnunda İYİ Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanı Yunus Öncel, yetki belgesini, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Mardin İl Başkanı Süleyman Akar ile birlikte İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas'ın elinden aldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Öncel'i makamında kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve görevinde başarılar diledi. 

İYİ Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Öncel yaptığı açıklamada "İYİ Parti, Türkiye'de yaşayan 84 milyon vatandaşı aynı ve  eşit görmektedir. İYİ parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Mardin İl Başkanı Süleyman Akar ve tüm yönetim kadrolarının göstermiş oldukları çaba ve gayretlerine destek vermek, Mardin halkımıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için bu görevi üstlendim. Mardin il gençlik kolları başkan aday adayları içinden bu ulvi görevi bana layık gören Mardin İl Başkanımız Sayın Süleyman Akar ve İl Yönetim Kurulu'na teşşekkür ederim" dedi. 

İYİ Mardin İl Başkanı Süleyman Akar da atamaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şimdiye kadar Mardin il gençlik kolları başkanı  görevini özveriyle yapan ve yaş sınıri durumundan dolayı gorevinden ayrılan Mehmet Beşir Sabay başkanımıza gayretleri ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mehmet Beşir Sabay bizlerle beraber milletin umudu olan İYİ Parti'ye destek ve hizmet etmeye devam etmesinden dolayı son derece memnunuz'" dedi. 

Başkan Akar, il Gençlik Kolları  başkanlığı aday adaylarının hepsine partilerine verdikleri değerden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etti. 

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Mardin il gençlik kolları başkanlığına atanan Yunus Öncel ve yönetimini de ayrı ayrı tebrik etti ve başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78