KIZILTEPE 'EL CEZERİ YAŞAYAN KÜTÜPHANE' PROJESİ PROTOKOL İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından projelendirilerek Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi’ne sunulan “El Cezeri Yaşayan Kütüphane” projesi Protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Mardin 3.06.2024 12:32:00 0
 KIZILTEPE

Kızıltepe Kaymakamlığımız tarafından projelendirilerek Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi’ne sunulan “El Cezeri Yaşayan Kütüphane” projesi Protokol imza töreni ve iş birliği geliştirme toplantısı Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN, GAP Bölge İdaresi Kalkınma Başkanı Dr. Hasan MARAL, GAP Bölge Kordinatörü Adalet AKBAŞ, GAP Proje Uzman Ali ÇİÇİN ve Kızıltepe Kaymakamlığı Proje Birimi Sorumlusu Ahmet ADIYAMAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.



Kızıltepe Kaymakamlığımız koordinatörlüğünde, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi finansörlüğünde ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi paydaşlığında hayata geçirilecek olan projemiz ile; STEM, MARKER, M-BOT Bilişim Atölyesi, Arduino Robotik Kodlama Atölyesi, Sanal Uzay Gözlem Atölyesi, Zeka Oyunları Sınıfı (Mangala, Dama vb.), Web Programlama Atölyesi, Çocuk Oyun Odası, Okuma Salonu, Görme Engelli çocuklarımıza uyumlu satranç atölyesi ve sesli kitap okuma salonu gibi kıymetli çocuklarımızın ve gençlerimizin fen, mühendislik, matematik ve sanat alanları arasında ilişki kurarak bakış açılarını geliştirmeleri hedefleniyor.



Projenin İlçeye, çocukları, gençlere hayırlı olmasını temenni eden Kızıltepe ilçe Kaymakamı  Abdullah ŞAHİN, projede katkısı olan başta Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Dr. Hasan MARAL’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,81% 0,06
  • EURO

    35,18% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2452,64% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00