Mamaklılar Ankaralı Yasin ile Gönüllerince Eğlendi

Mamak Belediyesinin “Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” etkinliği kapsamında Ankaralı Yasin, Mamak’ta konser verdi.

Ankara 17.07.2024 15:42:00 0
   Mamaklılar Ankaralı Yasin ile Gönüllerince Eğlendi

 

Mamak Belediyesinin “Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” etkinliği kapsamında Ankaralı Yasin, Mamak’ta konser verdi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de etkinliğe katılarak, Mamaklıları yalnız bırakmadı.

 

Mamak Belediyesinin düzenlemiş olduğu mahalle eğlenceleri doludizgin devam ediyor. Konserler, Karagöz-Hacivat gösterisi ve Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisiyle renklenen etkinlik kapsamında belediye, Ankaralı Yasin’i Mamaklılarla buluşturdu.

 

Mamak’ta Şenlik Dolu Gün

 

Mamak Belediyesi, yurttaşları kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Haftanın birkaç günü farklı mahallelerde düzenlenen “Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” etkinliğinin adresi Lalahan Mahallesi oldu. Mamak Belediyesi Kent Orkestrası Bando Ekibi’nin söyledikleri marşlarla başlayan program, solist Eren Coşan’ın seslendirdiği Türk Halk Müziği’nin en sevilen türküleriyle devam etti. Ardından sahne alan Karagöz-Hacivat gösterisi çoluk çocuk izleyenleri kahkahaya boğdu. Etkinliğin sonunda Ankaralı Yasin Lalahanlılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Mamaklılar Ankaralı Yasin’in şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

 

Mutlu Mamak

 

Etkinliğe katılarak, çoluk çocuk 7’den 70’e herkesi selamlayan Başkan Şahin de, mahalle ve kaynaşma kültürünün önemine vurgu yaparak, “Unutulmuş ya da unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi tekrar canlandırmayı hedefliyoruz. Mamaklı hemşerilerimizle kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin önemini bu programlarla anlıyoruz. Bütün derdim, sizlerin mutlu olmasıdır. Bu akşam sizinle birlikte olmak benim için çok değerli” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


38° / 24°
  • BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55