Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 300 Stajyere Oryantasyon Eğitimi Verildi
Ulusal Staj Programı kapsamında, çeşitli illerden hastanemize gelen 300 üniversite öğrencisi için oryantasyon eğitimi düzenlendi.
Ulusal Staj Programı kapsamında, çeşitli illerden hastanemize gelen 300 üniversite öğrencisi için oryantasyon eğitimi düzenlendi. Eğitim programı, hastanemizin Eğitim Birimi koordinasyonunda, alanında yetkin hastane personellerimiz tarafından gerçekleştirildi.
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alacak öğrencilerin kuruma adaptasyonlarını kolaylaştırmak, hasta ve çalışan güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen eğitim programında; hasta hakları, enfeksiyon kontrol önlemleri, acil durum yönetimi, mesleki etik ilkeler, bilgi güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok temel konu başlığı ele alındı.
Eğitim sonunda öğrencilerin;
meslek hayatlarına ilk adımlarını güvenli ve bilinçli bir şekilde atmaları için gerekli bilgilendirme sağlanmış oldu.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,23% -0,02
-
GRAM ALTIN
6456,48% 3,37
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



