MERİT GRUP REAL MARDİNDE HEDEF AVRUPA

Masa Tenisi Federasyonu Süper ligi Kadınlarda ve Erkeklerde 31Ekim 01 Kasım 2020 Tarihlerinde Balıkesir de başladı.

Mardin 9.11.2020 18:28:00 0
 MERİT GRUP REAL MARDİNDE HEDEF AVRUPA

Masa Tenisi Federasyonu Süperligi Kadınlarda ve Erkeklerde 31Ekim 01 Kasım 2020 Tarihlerinde Balıkesir de başladı.

Merit Grup Real Mardin Takımı Başkanı Selim Öncü; lige iyi başladıklarını hedeflerinin Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu söyledi. Ana Sponsorumuz Merit Gruba ve özellikle Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zafer Karataş'a çok teşekkür ediyoruz. Zafer Bey Hayırsever iş Adamı olmakla birlikte, Kulübümüze yaptıkları desteklerle Kulübümüzü ayakta tutuyor, Kendilerine ve Merit Gruba Real Mardin Yönetimi ve Sporcuları adına çok teşekkür ediyoruz.

Merit Grup Real Mardin Kulübü Antrenörü İzzettin Atasever; Yeni Sezonun Bütün Masa Tenisi camiasına hayırlı olsun, Sezona Avrupa Kupalarına katılabilmek adına Takımı oluşturduklarını, inşallah bu hedefimize ulaşacaz ve ulaşmak için çok çalışacaklarının sözünü verdi.Süper lige çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Atasever; Lig çok güçlü Takımlardan oluştuğunu, özellikle Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursa Büyük Şehir Belediyesi, Ankara Tigem, Kayseri Kocasinan Belediyesi, Istanbul Büyük Şehir Belediyesi, Elazığ Mti, Batman 1955 Belediyesi gibi takımlarla karşılaşaklarını ve bu takımlar büyük bütçelere sahip olduklarını söyleyen Atasever, Merit Grup Real Mardin olarak bu ligde olmak Gurur vericidir. Mardinimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Hedeflerinin Mardin adına bir ilki gerçekleştirmek Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu bunuda Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübüyle gerçekleştirmek istiyoruz.

Bu projeyi hayata geçirebilmek için Merit Gruba ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zafer Karataştan büyük destek gördüklerini dile getirdi. Mardin Valimiz ve Büyük Şehir Belediye Başkan vekili Sn. Mahmut Demirtaş'ın Kulübümüze olan ilgisi ve Destekleri için , Yönetim Kurulu, Sporcularım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MERİT MARDİNDE HEDEF AVRUPA
25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00