MİDYAT'TA ADAY ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlimize ataması yapılan aday öğretmenlerin iş ve işlemleri ile ilgili olarak Midyat Milli İrade İlkokulu /Ortaokulu Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin 14.10.2023 10:37:00 0
 MİDYAT

İlimize  ataması yapılan aday öğretmenlerin iş ve işlemleri ile ilgili olarak Midyat Milli İrade İlkokulu /Ortaokulu Konferans Salonu'nda   bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Midyat Milli İrade İlkokulu /Ortaokulu Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına  Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in yanı sıra  Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Demir ile ilçe de görev yapan şube müdürleri  ve aday öğretmenler katıldı.

 

Aday öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Murat  Demir, "Öğretmenlik bir sevgi mesleğidir. Öğretmenlik kutsal olduğu kadar zordur, zor olduğu kadar da kutsaldır. Bir sözünüzle dünyanın kaderini değiştirecek dahiler yetiştirebilirsiniz. Bir sözünüzle de bir çocuğu hayata küstürebilirsiniz. Onun için her öğretmen arkadaşımızın öncellikle yüreğinin sevgiyle dolu olmasını istiyorum. Bizler öyle bir mesleğin mensuplarıyız ki anne ve babasının merhamet göstermediği bir çocuğa merhamet göstermekle, onun saçını okşamakla, onun yüreğine dokunmakla sorumluyuz. Biz böylesi kutsal bir mesleğin mensuplarıyız. 

 

Çocuklarımızın ahlâklı, erdemli bireyler olarak yetişmesi; millî ve manevî değerlere sahip birer vatan evladı olmalarının ön koşulu olduğunun farkındayız. İçinizdeki coşkunun çocuklarımıza olumlu yönde sirayet etmesini umut ediyorum."  şeklinde konuştu.

 

 Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Murat  Demir,  konuşmasının ardından  aday öğretmenlerimizle soru-cevap şeklinde bir süre sohbet etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19