MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÜKLEER TIP MERKEZİ KANSER HASTALARININ UMUDU OLDU

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp Merkezi Törenle hizmete girdi.

Sağlık 29.10.2023 16:36:00 0
 MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÜKLEER TIP MERKEZİ KANSER HASTALARININ UMUDU OLDU

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp Merkezi Törenle hizmete girdi.

 

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  27. Ekim. 2023, cuma günü açılan yenilenmiş Nükleer Tıp Merkezimiz, dünyanın en ileri cihazları ile donatılmış olup, alanında en başarılı hekimleri  ve çalışanları  ile kanser hastalarına ücretsiz  hizmet vermeye başladı.


Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezinin en önemli ünitelerinden biri olan Nükleer Tıp Merkezinde; performansının yeni nesli ve dünyanın en yeni ve en ileri teknolojideki Kanser tarama cihazı olan PET/CT cihazı, Gama kameraları, sintigrafi cihazı ve İyot Tedavi Merkezimiz ile artık hastalarımıza deneyimli, fedakâr hekimlerimiz ve sağlık çalışanları ile  birlikte hastalara hizmet vermeye devam edecek.


Nükleer Tıp Merkezi Törenle hizmete girmesinin ardından Geçmişte  ileri tetkik, teşhis ve tanı tedavisi için civar illere kilometrelerce yola tahammül etmek zorunda kalan onkoloji hastaları  tüm bu zorluktan kurtulmuş oldular. Merkezin açılması ile birlikte  hastalığın tetkik, teşhis, tanı ve tedavisinde son derece hızlı çalışarak, hastaların  yaşam konforu da  yükselmiş oldu.


Onkolojik tetkik- tarama cihazlarına ulaşabilmek için ödenen onlarca Lira masraftan da ÜCRETSİZ TEDAVİ ile hastalara da  önemli bir katkı sağlayacak olan bu cihaz, Hastanede görev yapan Hekimlerin Bilimsel alanda ise tüm ülkemiz genelinde konuyla ilgili  tüm meslektaşları ile düzenli- sistemli- hızlı iletişim ve bilgi paylaşımı yapma olanağı  da sağlayacak. 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA

 


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19