Tarih: 11.10.2013 10:50

MÜMİN SEKMAN' DAN EĞİTİME DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonluğunda yapılan Zümre Koçluğu Projesi kapsamında seminer vermek üzere davet edilen Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Mümin SEKMAN zümre koçu olarak belirlenen öğretmenlere dağıtılmak üzere Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne 300 adet kitap hediye etti.

Mardin il Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonluğunda yapılan Zümre Koçluğu Projesi kapsamında seminer vermek üzere davet edilen Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Mümin SEKMAN zümre koçu olarak belirlenen öğretmenlere dağıtılmak üzere Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne 300 adet kitap hediye etti.

   Zümre Koçu Projesi kapsamında zümre koçlarına seminer vermesi için Mardin’e Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edilen Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı, Ya Bir Yol Bul Ya Bir Yolaç Ya da Yoldan Çekil, Kesintisiz Öğrenme, Herşey Seninle Başlar ve daha birçok kişisel gelişim kitabının tanınmış yazarı Mümin SEKMAN, davete programının yoğunluğundan dolayı gelmedi.Ancak Mardin İl Milli eğitim müdürlüğü tarafından zümre koçu olarak belirlenen öğretmenlere hediye olarak dağıtılmak üzere 300 adet ‘’Herşey Seninle Başlar’’ kitabını göndererek takdir edilecek bir jest yaptı.

Tüm katılımcı öğretmen ve idarecilerin takdirini kazanan Mümin SEKMAN’a katılımcılar hediye kitaplarıyla fotoğraf çektirerek teşekkürlerini dile getirdi. Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU bu jestine karşılık olarak Mümin SEKMAN’a plaket göndererekbu jestinden dolayı kendisine  teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —