TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ ANITKABİR`DE..

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni seçilen Başkanlık Divanı Üyeleriyle Anıtkabir`i ziyaret etti.

Sağlık 4.07.2013 12:34:58 0
 TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ ANITKABİR`DE..


TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni seçilen Başkanlık Divanı Üyeleriyle Anıtkabir`i ziyaret etti.

Törene, TBMM Başkanı Çiçek`in yanı sıra TBMM Başkanvekilleri Sadık Yakut, Ayşe Nur Bahçekapılı, Güldal Mumcu, Meral Akşener; İdare Amirleri Salim Uslu, Ömer Faruk Öz, Ali Uzunırmak, Sırrı Sakık ile kâtip üyeler katıldı.

TBMM Başkanı Çiçek`in Atatürk`ün mozolesine çelenk koymasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu. Çiçek, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi`ne geçerek, Anıtkabir Özel Defteri`ni imzaladı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk,

Açılışına öncülük ettiğiniz ve ilk başkanlığını yaptığınız Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin Başkanlık Divanı üyeleri olarak huzurunuzda bulunmanın heyecanını yaşıyoruz.

Milli mücadelemizi yürüten ve Cumhuriyetimizi kuran bir Meclis`e sahip olmanın tarihi onurunu daima yaşıyoruz. Bu onur bize güç vermekte, demokrasimizi geliştirmek ve milli iradeyi güçlendirmek konusunda şevkimizi artırmaktadır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, 93 yıllık tarihinde olduğu gibi bugün de ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve muasır medeniyet düzeyinin üzerine çıkması için çalışmaktadır.

Bize kazandırdıklarınız için şükranlarımızı sunuyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Başkanlık Divanı üyeleri olarak Cumhuriyete ve demokrasiye olan sarsılmaz inanç ve bağlılıklarımızı bir kez daha tekrar ediyoruz.``denildi.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00