ÜSKÜDAR FEST 2023’TE İZLEYİCİ REKORU KIRILDI!

Üsküdar Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye’nin en genç festivali ‘’Üsküdar Gençlik Festivali’’ büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Belediye Haberleri 8.08.2023 11:52:00 0
 ÜSKÜDAR FEST 2023’TE İZLEYİCİ REKORU KIRILDI!

Üsküdar Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye’nin en genç festivali ‘’Üsküdar Gençlik Festivali’’ büyük bir coşkuyla devam ediyor. Harem Meydanı’nda düzenlenen festival ikinci gününde Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Oğuzhan Koç ve Rap’in kralı Sagopa Kajmer’i ağırladı. Gençlerin çok yoğun ilgi gösterdiği Harem Meydanı’ndaki konseri tam 145 bin kişi izledi. Festivalde sahneye ilk olarak Oğuzhan Koç çıktı. Oğuzhan Koç sahnede “Kendime Sardım”, “Heyecandan”, “Hepsi Geçiyor”, “Aşkın Mevsimi”, “Beni İyi Sanıyorlar” ve son şarkısı “Yok mu?” gibi en sevilen şarkılarını Harem Meydanı’nı dolduran 145 bin gençle hep bir ağızdan söyledi. 

 

Gençler Sagopa Kajmer ile coştu

 

Oğuzhan Koç’un ardından sahne alan Rap müziğin efsane ismi Sagopa Kajmer’in sahneye çıkmasıyla coşku adeta zirve yaptı. En sevilen parçalarını seslendirdiği konserde Sagopa Kajmer, gençlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Rap’in edebi üstadı Sagopa Kajmer sahnede “365. Gün”, “Galiba”, “Avutsun Bahaneler”, “Toz Taneleri” ve “Söylenecek Çok Şey Var” gibi bir birinden çok sevilen parçalarını gençlerle birlikte söyledi.  

 

Türkmen: İstanbul’da gençler Üsküdar’a akın etti

 

Konser ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün İstanbul’da gençler Üsküdar’a aktı dersek abartmış olmayız. 18:00’de açılan etkinlik alanına 145 bin misafirimiz girebildi, birçoğu da dışardan eşlik etti. Oğuzhan Koç ve Sagopa Kajmer’e İstanbul’un her yanından gelen gençlere yaşattıkları şölen için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin en genç festivali ‘’Üsküdar Gençlik Festivali’’ 7 Ağustos’ta ise son dönemin popüler isimleri Semicenk ve DJFunky’i ağırlayacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 


Anahtar Kelimeler: ÜSKÜDAR İZLEYİCİ REKORU KIRILDI!
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19