Veli Gündüz Şahin’den 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Başkan Şahin: "Tüm vatandaşlarımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyor; milletimize ve vatanımıza yakışır barış dolu yarınlar diliyorum"

Ankara 2.09.2024 13:20:00 0
 Veli Gündüz Şahin’den 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Mamak Belediye Başkanı  Şahin: "Tüm vatandaşlarımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyor; milletimize ve vatanımıza yakışır barış dolu yarınlar diliyorum"

 

Değerli Mamaklılar, Aziz Hemşerilerim,

 

Bugün, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü, dünya genelinde milyonlarca insanla birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Ancak bizler, bu özel günü yalnızca bir kutlama olarak değil, Türk milletinin barışa olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha vurgulamak için önemli bir vesile olarak görüyoruz.

 

Türk milleti, tarih boyunca bağımsızlığını ve hürriyetini her şeyin üzerinde tutmuş, vatanını korumak uğruna en ağır bedelleri ödemiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesi, yalnızca Türk milletinin değil, tüm insanlığın huzur içinde yaşaması gerektiğini ifade eder. Ancak bu barış, milletimizin onurunu, egemenliğini ve bağımsızlığını her şeyin üzerinde tutarak savunduğumuz bir barıştır. Bizler, bu toprakların evlatları olarak, ecdadımızdan aldığımız güçle, milli değerlerimizi her şeyin üstünde tutarak, barışın en güçlü savunucuları olmaya devam edeceğiz.

 

Dünya bugün, milletimizin tarih boyunca gösterdiği cesarete ve kararlılığa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Mamak Belediyesi olarak, bizler de bu milli bilinçle hareket ediyor, ilçemizde barışın ve kardeşliğin hüküm sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Barış, ancak milletimizin birlik ve beraberliğiyle, milli çıkarlarımızı koruyarak, güçlü bir şekilde savunulabilir.

 

1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle, büyük Türk milletinin ve tüm dünya halklarının barış içinde yaşamasını diliyor; savaşların, çatışmaların ve zulümlerin son bulduğu, Türk milletinin onurlu duruşuyla örnek olduğu bir dünya temenni ediyorum. Bu duygularla, başta Mamaklı hemşerilerim olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyor; milletimize ve vatanımıza yakışır barış dolu yarınlar diliyorum.

 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

 

Sevgi ve saygılarımla,!''Dedi.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

 


34.8° / 22.4°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,06% 0,00
  • EURO

    37,65% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2734,94% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4472,48% 0,00