A İletişim Euro Gıda ile çalışmaya başladı

Euro Gıda, kurumsal iletişim, medya ilişkileri ve pazarlama iletişimi alanlarındaki danışmanlık hizmetleri konusunda A İletişim ile çalışmaya başladı.

Mardin 9.07.2013 14:18:00 0
A İletişim Euro Gıda ile çalışmaya başladı

Euro Gıda, kurumsal iletişim, medya ilişkileri ve pazarlama iletişimi alanlarındaki danışmanlık hizmetleri konusunda A İletişim ile çalışmaya başladı.


Turşu – konserve sektörünün lider firması Euro Gıda, PR ajansını belirledi. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük markalarına üretim yapan ve kendi markası Melis ile tanınan Euro Gıda, A İletişim ile çalışma kararı aldı.

 

 A İletişim, Euro Gıda’ya; CEO iletişimi, medya eğitimi, stratejik medya ilişkileri yönetimi, marka iletişimi, kriz iletişimi, sosyal sorumluluk ile sponsorluk projelerinin yönetimi ve iletişimi, ürün ve hizmet iletişimi konularında hizmet verecek.

 

 Sektörünün lider firması Euro gıda, bu işbirliği ile yurt içi ve dışı pazarlardaki etkinliğini arttırmayı hedefliyor.

 

 

 

A İletişim Hakkında

 

Türkiye’nin Global PR Ajansı

 

Halkla İlişkiler, Kurumsal İletişim ve Danışmanlık hizmetleri sunmak üzere kurulan

 

A iletişim / A Communication, kurulduğu günden bu yana Türkiye ve dünyanın pek çok uluslu firmasına iletişim çözümleri üretti.

 

Değişen dünya ekonomisi koşulları gereği A İletişim yurtdışında da büroları ve temsilcilikleriyle hizmet veren Türkiye’nin ilk PR ajansı olma özelliğini taşıyor. Hedefimiz dünyadan Türkiye’ye; Türkiye’den de dünyaya hizmet sunan kurum ve markalara en doğru iletişim çözümlerini sunmak.

 

 A iletişim / A Communication, 2013 yılında Paris ve Moskova’da açtığı ofisleriyle müşterilerine uluslararası ölçekte hizmet ve çözüm üretiyor.

 

 A İletişim’in hizmet sunduğu firmalardan bazıları ise Bayındır Sağlık Grubu, Air France KLM, İsta Enerji, Umurbey Şarapları, KardexRemstar, Elit ve VeriFone.

 

ARTUKLU HABER AJANSI



33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51