AASKF`DE OLAYLI MAÇ İPTAL OLDU

Ankara Amatörün de oynanan Polatlı Esentepe Spor ile Çubuk Spor arasında oynanan müsabaka da maç iptal oldu.

Spor 18.01.2015 18:05:37 0
AASKF`DE OLAYLI MAÇ İPTAL OLDU

Polatlı Şehir Stadın da, Polatlı Esentepe Spor, Çubuk Spor`u ağırladı. Karşılaşmayı 50 civarın da P. Esentepe Spor`lu taraftar ile 150 civarında da Çubuk Sporlu taraftarlar izledi. Maça ayrıca 150 civarında Güvenlik Güçleri sevk edildi.

Daha önce de 19 Mayıs 1 nolu stadın da karşılaşan iki takım arasında olayların olduğu öğrenildi. Orada ki maç da da saha inen Çubuk Sporlu taraftarlar ile saha içinde olan futbolcular, P. Esentepe Spor`lu oyunculara ve yöneticilere saldırmıştı.

Polatlı`da oynanan maça alınan Çubuk Spor`lu taraftarlar yine çirkin ve kötü tezahuratları ile ortalığın gerilmesine sebeb oldular. Polisler ile de kısa süreli arbede yaşayan, Çubuk Sporlu taraftarları, Polis güçlükle durdurabildi.

Saha içinde de nefret ve kin içinde çirkef bir futbol sergileyen Çubuk Spor`lu oyuncular, maçın ilk yarısın da girdikleri her posizyon da kendilerini yere atarak. Maçın hakemi Özgür Var`ı yanıltılar. P. Esentepe Spor`lu 7 Numaralı Özkan Tüfekçi, henüz maçın 16. dakikasın da hatalı bir sarı kart gördü. Dakika 35`de girdiği ikili mücadele de de ikinci sarı karttan oyun dışı kalan futbolcu, hakemin elini sıkarak sahadan çıktı. Ufak çaplı bir olay çıkmasına rağmen, P. Esentepe Spor`un Başkanı Mustafa Gündoğan ortalığı sakinleştirdi. Maçın ilk yarısı Çubuk Spor`un 3-2 önde olması ile bitti.

İKİNCİ YARI DA HAKEM HÜSRANI

İkinci yarı ya hızlı başlayan P. Esentepe Spor, Çubuk Spor karşısında büyük bir üstünlük sağladı. Polatlı Esentepe Spor`un korner çizgisinde olan faulden sonra, 8 numaralı Çubuk Spor`un oyuncusu yan hakeme bir şeyler söyledi. Ve orta hakem, yan hakemin yanına gelerek, Polatlı Esentepe Sporlu oyuncu Ümit Başaran`ı ikinci sarıdan oyundan atması ile olaylar büyüdü. Çubuk Sporlu futbolcuların başlattığı ve birbirine girilen maç da, taraftarların da saha inmek istediği olaylar dan sonra, maçın hakemi Özgür Var devam edilecek maçı iptal ederek yine büyük bir hata yaptı.


FOTO: Mehmet Işık 

HABER: Rüzgar Kabasakal

 


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75