ABD BÜYÜKELÇİSİ JOHN BASS DİYARBAKIRDA..

ABD Türkiye Büyükelçisi John Bass Diyarbakır`a giderek,Diyarbakır turu attılar.Şehrin tarihi ve Turistik yerlerini gezen Büyükelçi Bass ve Eşi Holly Holzer Bass, Türkiye?nin güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan tarihi Diyarbakır şehrini ziyaret etmekten

Türk Dünyasından Haberler 8.03.2015 18:49:00 0
ABD BÜYÜKELÇİSİ  JOHN BASS  DİYARBAKIRDA..

Büyükelçi John Bass ve eşi Holly Holzer Bass, Türkiye’nin güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan tarihi Diyarbakır şehrini ziyaret ediyor. Büyükelçi Bass, Diyarbakır'daki Ulu Camii'yi ziyaret etti.

Büyükelçi Bass, Diyarbakır evlerinin özelliklerini en özgün biçimde muhafaza eden ve en güzel örneklerden birisi olan Cahit Sıtkı Tarancı'nın evini eşi Holly Holzer Bass ile birlikte ziyaret etti.

Büyükelçi Bass ve eşi Holzer Bass Diyarbakır’ı ziyaret ederken sokaklarında dolaşmayı da  ihmal etmediler.

ABD Türkiye Büyükelçisi John Bass Diyarbakır'a giderek,Diyarbakır turu attılar.Şehrin tarihi ve Turistik yerlerini gezen Büyükelçi Bass ve Eşi Holly Holzer Bass, Türkiye’nin güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan tarihi Diyarbakır şehrini ziyaret etmekten memnun oldular. Ve, Diyarbakır’a yapılan her ziyaret, Ulu Cami, Hasan Paşa Hanı, Dört Ayaklı Minare, Surp Gragos ve dünyanın (Çin Seddi’nden sonra) en uzun ayakta kalmış şehir duvarları olan ve UNESCO’nun Dünya Mirası Geçici Listesi’nde de yer alan Diyarbakır’ın dünyaca ünlü kale duvarları gibi ünlü yerlerini gezen karı kova Bass'lar Diyarbakır turundan memnun ayrıldılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00