ABDÜLMECİD KÖŞKÜNDE BÜYÜK REZALET

ÇALIŞAN-SEN Konfederasyonu ve Din Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR yaptığı yazılı açıklama ile Toplumun değerlerinden biri olan Tarihi Abdülmecid Köşkünün içerisinde çıplaklık ve vahşet öğretililerinin ön plana çıkarıldığı heykel ve resimlerin serg

Gündem 23.10.2017 18:24:40 0
ABDÜLMECİD KÖŞKÜNDE BÜYÜK REZALET

ÇALIŞAN-SEN Konfederasyonu ve Din Bir-Sen Genel Başkanı  Yusuf ÖZDEMİR yaptığı yazılı açıklama ile Toplumun değerlerinden biri olan  Tarihi Abdülmecid  Köşkünün  içerisinde çıplaklık ve vahşet öğretililerinin ön plana çıkarıldığı heykel ve resimlerin sergilenmesine büyük tepki gösterdi:

 

ÇALIŞAN-SEN Konfederasyonu ve Din Bir-Sen Genel Başkanı  Yusuf ÖZDEMİR yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

 

''Abdülmecid Efendi Köşkü Kapısında Arap Alfabesi ile "Allah'tan başka galip yoktur" yazar !!

"Allah'tan başka galip yoktur" yazan köşkte sözde NÜ eserlerin segilendiği “Kapı çalana açılır”  adlı sergi ne demektir.

Ecdada çok büyük bir saygısızlık yapıldığı aşikârdır.

 

Ecdadımızın bizlere miras bıraktığı bu tür değerler, sırf parası var diye Sanat ya da Sanatçılara mesken tutulmaması gerektiğine inanmaktayız, kaldı ki KOÇ grubu bu ülkenin sayısız zenginliğine sahip ve yine ülkemizin imkânları ile bu zenginliğe ulaşmış şahsiyetlerdir.

 

Koç’ların sözde açtığı sergide; İslami Motiflerin, mihrabın, çıplak adam ve kadın figürlerini sanat adı altında sergilenmesine karşı olduğumuzu ve kınadığımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz. ''İfadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00