Abidin Onur Konuğu Oldu

Muğla?nın Menteşe İlçesi Bozyer Mahallesi `nde Kaymakam Caner Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen Kent Güvenliği ve Huzur Toplantısının onur konuğu Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu `nda eğitim görmekte olan Abidin Ceylan olurken, kendisine Kaymakam Yıld

29.07.2019 02:19:39 0
Abidin Onur Konuğu Oldu

Muğla’nın Menteşe İlçesi Bozyer Mahallesi 'nde Kaymakam Caner Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen Kent Güvenliği ve Huzur Toplantısının onur konuğu Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu 'nda eğitim görmekte olan Abidin Ceylan olurken, kendisine Kaymakam Yıldız tarafından Kanka Polis madalyası takdim edildi.

 

Muğla 'nın Menteşe İlçesinde yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak her ay farklı bir mahallede Kent Güvenliği ve Huzur Toplantısılarının  düzenlenmesine  devam ediliyor. Bu bağlamda 2019 Yılının yedinci toplantısı Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız başkanlığında Menteşe İlçesi Bozyer Mahallesi 'nde gerçekleştirildi. Menteşe  İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve  Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek 'in yanısıra  Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Muğla İl Tarım Müdürlüğü, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  Menteşe Belediye Başkanlığı, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin de katıldıkları toplantıya çok sayıda mahalle sakini katıldılar. Toplantıya katılan mahalle sakinleri arasında bayanların sayısının da çok olduğu gözlerden kaçmadı.

 

Vatandaşların büyük katılım sağladıkları Kent Güvenliği ve Huzur Toplantısında Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız vatandaşların tüm dilek ve şikayetlerini dinleyerek notlarını aldı. Toplantıda görüşülen konularla ilgili olarak Kaymakam Yıldız ve beraberindeki heyet mahallede keşif yaparak eksiklikleri yerinde gördü. Kaymakam Yıldız özellikle  mahalle sakini bayanların ve gençlerin üretime desteklerinin arttırılması gerektiğinin önemini belirterek, gerekli desteklerin önümüzdeki günlerde verilmesinin planlandığını belirtti. Bu destekler içerisinde bayanlara yönelik açılacak kursların ve hayvancılığın desteklenmesine yönelik olarak destekleme projelerinin planlandığının da müjdesini verdi.

 

Mahalle sakinleri tarafından ayranların ikram edildiği toplantıda ayrıca Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu 'nda eğitim görmekte olan Abidin Ceylan isimli yüreği büyük engelli çocuk Kaymakam Caner Yıldız tarafından toplantının onur konuğu ilan edildi. Onur konuğu çocuğa Kaymakam Yıldız tarafından Kanka Polis madalyası takdim edilirken, mahalle sakinleri de büyük bir coşku ile çocuğu alkışladılar.

 

Hatıra fotoğraflarının da çektirildiği toplantı sonrasında Kaymakam Yıldız üzerinde cep telefonunun yazılı olduğu kart vizitlerini bütün mahalle sakinlerine  dağıttırarak, vatandaşlardan

 

çekinmeden mahallelerinde karşılaştıkları sorunlarla ilgili olarak kendisini aramalarını istedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/MENTEŞE

 


Anahtar Kelimeler: Abidin Onur Konuğu Oldu
23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00