Abidin`in sözleri gündem yaratacak

9 yıl önce yapılan ilk Popstar Yarışmasının birincisi Abidin Duy Beni adlı ikinci albümü için kamera karşısına geçti. Yarışmayı da popstarlığı da çok uzun zamandır bir kenara iten şarkıcı yeni albümünde rock tarzında söylediği şarkılarla beğeni topladığı

Turizm 19.11.2013 11:46:23 0
Abidin`in sözleri gündem yaratacak
9 yıl önce yapılan ilk Popstar Yarışmasının birincisi Abidin Duy Beni adlı ikinci albümü için kamera karşısına geçti. Yarışmayı da popstarlığı da çok uzun zamandır bir kenara iten şarkıcı yeni albümünde rock tarzında söylediği şarkılarla beğeni topladığı kadar değişmeyen görüntüsüyle de ilgi uyandırıyor.
Yeteneği ve yakışıklılığıyla hafızalardan silinmeyen bir isim olan Abidin, Duy Beni adını verdiği ikinci albümüyle kendini ilk defa doğru ifade ettiğini söylüyor. Çağlar Türkmen, İskender Paydaş, Metin Türkcan, Tuna Velibaşoğlu, İ. Okan Özen ve Serter Karadeniz gibi Türkiyenin en başarılı müzisyenlerinden oluşan dev bir kadronun bir araya geldiği Duy Beni albümünde tüm şarkıların söz ve müziği ise Abidine ait.
Tüm parçalarda rock altyapısının hissedildiği albümü için Abidin Yarışmadan sonra bana giydirmeye çalıştıkları pop kıyafeti üzerime uymadı. Ben kendimi bildim bileli rockcıyım, türkü de olsa rock gibi söylerim. Ama bu albümle kendime uygun elbiseyi kendim diktim. Popstar Abidini gömdüm! diyor.
Albümle aynı adı taşıyan Duy Beni şarkısına video klip çeken Abidin, klibinde de kendi şirketi Atp Prodüksiyon ile çalıştı. Yönetmenliğini fotoğraf sanatçısı Erkin Şahinin üstlendiği klipte Abidin sesiyle olduğu kadar fiziğiyle de beğeni toplayacak.


ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER

20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00