ABK HOLDİNG VE KUTAY GRUP’TAN MARDİN'DE ANLAMLI DESTEK

Kırsal bölgelerde eğitim gören öğrencilere ve sevgi evlerindeki çocuklara kişisel gelişimleri için eğitim imkanı sağlayan Motivasyon Otobüsü ABK Holding ve Kutay Grup sponsorluğunda Mardin de eğitim gören çocukları sevindirdi.

Mardin 16.10.2020 17:43:00 0
ABK HOLDİNG VE KUTAY GRUP’TAN MARDİN

ürkiye’de bir ilk olan, kırsal bölgelerde eğitim gören öğrencilere ve sevgi evlerindeki çocuklara kişisel gelişimleri ile ilgili eğitim imkanı sağlayan Motivasyon Otobüsü ABK Holding ve Kutay Grup sponsorluğunda Mardin’de eğitim gören çocukları sevindirdi.  3 gün süren organizasyona Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Mardin TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliği yaptı.

Köy okullarında okuyan öğrencilere motivasyon, iletişim ve teknolojik uygulamalar konusunda gönüllü eğitim veren Motivasyon Otobüsü, projenin yaratıcısı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan önderliğinde ABK Holding ve Kutay Grup sponsorluğunda Mardin’de bulunan Necmi Karataş Uygulama Okulu, Ortaköy Okulu, Bilge İlkokulu, Eryeri Ortaokulu, Göllü İlkokulu, Gökçe Ortaokulu, Mazıdağı Bilge Köyü, Derik Pirinçli Köyü Ortaokulu’nda öğrenciler buluştu.

Öğrenciler eğitim esnasında ASELSAN Kıdemli Uzman Mühendisi Sibel Kasap ve ASELSAN Tasarım Mühendisi Yiğit Akkuş ile canlı bağlantıya geçerek sohbet etme imkanı ve tüm merak ettikleri soruların yanıtlarını alma fırsatına sahip oldular.

Tüm Türkiye’yi dolaşarak ihtiyacı olan her çocuğa ulaşmayı hedefleyen Motivasyon Otobüsü, çocukların hayatlarına katkı sağlayarak vizyonlarını genişletmeye ve doğuştan sahip oldukları yaratıcılıklarını kaybetmemelerini sağlamaya devam edecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: HOLDİNG KUTAY MARDİN' ANLAMLI DESTEK
16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33